Bestel nu het nieuwe album!

Volg Martin Brand op social media. Laat je inspireren en blijf op de hoogte!

Follow Us

Instagram

Luistervoorbeelden ‘Leef Vandaag’

Luistervoorbeelden ‘Leef Vandaag’

Het wachten van honderden mensen zal deze maand worden beloond. Tijdens pinksteren zal de nieuwe cd ‘Leef Vandaag’ eindelijk verschijnen. Eigenlijk is het pinksterfeest wel een toepasselijk moment omdat veel liedjes op het album gaan over leven in de kracht van geloof. Luister nu vast naar fragmenten van alle liedjes en bestel het album hier!

Ja, ik wil het nieuwe album bestellen voor 14,50

Comments
  • Sylvia
    20 april 2015

    Gaaaaaf. Zie er naar uit. Ik wil hem graag bestellen maar als ik op deze link klik, dan moet ik een kortingscode invullen om de cd goedkoper te krijgen. Hoe krijg ik die?

  • 21 april 2015

    Na het horen van de luistervoorbeelden heb ik mijn bestelling onmiddelijk geplaatst. Ik denk dat deze CD nog mooier en dieper gaat klinken als de vorige. Kan niet wachten om hem te kunnen beluiisteren!! Dank u Martin!!!

Geef een reactie