Mama ‘magic’ ;-)

Ik blijf het geweldig vinden om te zien hoe ‘mama’ een totaal andere uitwerking op Noah heeft dan ‘papa’. De rust, troost en geborgenheid die hij liggend bij Susanne ervaart vind ik heel mooi om te zien. Met papa beleeft hij de meest wilde avonturen. Ook leuk. Maar wel anders… Ik heb ooit een toespraak gehouden over de ‘moederlijke’ kant van God de Vader. Check de video hier.

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

Comments
 • Jannie Hoogendoorn

  Prachtige foto, heerlijk samen tot rust komen, aan het einde van de dag, denk ik zo!!
  Groeten Jannie

  31 oktober 2013
 • Netty Voss

  Moeder en kind komen samen tot rust…eigenlijk spreekt het plaatje al voor zich! Het doet me denken aan een jongetje in Afrika dat al 8 jaar op de vloer lag…heel de dag alleen… verstopt in het donker omdat zijn moeder moest gaan werken, en dit… omdat het jongetje gehandicapt is. Wat dan een schril contrast! Wat hebben we dan toch ontzettend veel om dankbaar voor te zijn Martin!

  31 oktober 2013
 • Wanneer ik naar deze fotokijk komt er een woord in mij binnen: vrede en vertrouwen. De onuitsprekelijke liefde in de mama. Ik ben blij dat jullie dit ook mogen beleven. Niets zo mooi als je kind zich zo in de cocon van liefde weet!

  31 oktober 2013
 • Johan

  en gaf hem de naam Noach, zeggende: Deze zal ons troosten over de moeitevolle arbeid onzer handen op deze aardbodem, die de Here vervloekt heeft. (Genesis 5:29 NBG51)
  Ook wij hebben zo’n zoon Noah.

  31 oktober 2013
 • Mariet

  Onze rol van papa en mama zijn voor Sander was omgekeerd , omdat mijn man huisvader was ten tijde van het kind zijn van Sander en ik ‘ de kost verdiende’. Overdag zocht mijn zoon troost ( indien nodig natuurlijk)en geborgenheid bij papa. Gelukkig bracht mijn beroep met zich mee flexibele werktijden te kunnen hebben. Zodoende zoveel prachtige momenten , gewoon mooie tijd te hebben mogen meemaken ala de foto van Susanne en Noah! Zeer dankbaar daarvoor, het gaat zo snel ,Martin,fijn dat jij het zelf nu zo mag meemaken met je eigen werktijden,van dichtbij en zo intens! Natuurlijk ook de video bekeken,die verwijzing van jou en vergelijking van mannen en vrouwen, “het vrouwelijke” in God, niet voor niets zijn er veel bijbelverhalen en zelfs boeken( Esther) die gaan over de belangrijke rol van moeders en vrouwen , die manmoedig te werk gaan in het beschermen en voortbestaan van Gods kinderen…

  8 november 2013

Geef een reactie

You don't have permission to register