Martin Brand zingt van Toon Hermans en Brel…

Martin Brand zal, samen met pianist Henk Doest, zangeres Barbara Lok, een stel rasmuzikanten en een enthousiast projectkoor twee unieke theaterconcerten verzorgen. Voor iedereen die Martin als zanger, gospelartiest kan waarderen en ook wel benieuwd is naar zijn ‘andere kant’. In de sfeervolle concerten ‘Vier Maten Glimlach’ geniet je van een avond vol prachtige theaterliedjes. Een mooie avond uit! Het repertoire is divers. Van uitbundig tot kwetsbaar en klein…

Martin: “Het is altijd mijn grote passie geweest om theaterliedjes te zingen. Ik luister vaak en veel naar kleinkunst artiesten. Deze weken ben ik helemaal intensief bezig met de mooiste Nederlandstalige Kleinkunst liedjes. Van Stef Bos, Herman van Veen, Toon Hermans, Boudewijn de Groot, Annie MG Schmidt, Ramses Shaffy, Wim Sonneveld maar ook Blof, Claudia de Breij, Jan Rot en vele anderen… Ik hoop dat veel mensen zullen komen meegenieten als ik met zo’n groot en geweldig team deze liedjes mag vertolken”

Zaterdag 22 november is Vier Maten Glimlach in theater de Lampegiet in Veenendaal en Vrijdag 12 december in theater de Harmonie in Leeuwarden (online kaartverkoop Leeuwarden start woensdag 5 november)

 

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

Comments
  • Mariet

    Ik kan deze avonden van harte aanbevelen bij iedereen die van het betere Nederlandse lied houdt! 3x deelgenomen aan het projectkoor.

    10 november 2014

Geef een reactie

You don't have permission to register