Concerttour binnen de GKV (meld je kerk nu aan!)

Samen met ‘de Verre Naasten’ zal Martin Brand in 2014 DV op tour gaan langs 6 grote kerken binnen de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt (GKV) met een inspirerend liedjesprogramma rondom het thema ‘in vuur en vlam voor God’. Op dit moment zijn we op zoek naar kerken die het programma willen ontvangen (tussen april en juni 2014). Meer info via Hagar Prins – mail: hagarprins@deverrenaasten.nl of bel ‘de Verre Naasten’ 038 4270410


De Verre Naasten
is als missionaire organisatie verbonden aan de GKV en wil met deze tour graag mensen motiveren om God te (blijven) zoeken, liefhebben en te delen met anderen. Na een gezamenlijk programma in Bunschoten ontstond bij De Verre Naasten het idee om samen op tour te gaan. Hagar Prins (hoofd communicatie) DVN: “De liedjes en verhalen van Martin zijn uit het leven gegrepen en sluiten enorm aan bij de boodschap die wij graag willen uitdragen. We willen met deze tour niet ons werk vooral in de etalage zetten, maar vooral het leven met God. Al het andere vloeit daaruit voort”

Martin, die zelf al jarenlang verbonden is aan Operatie Mobilisatie, is erg enthousiast over deze visie: “Ik hoop dat deze avonden zullen werken als olie op het vuur. Dat mensen worden opgebouwd in hun geloof en dat we met elkaar trouw aan God zullen zijn tot Hij terug komt. Het is heel zinvol om elkaar dat voor te blijven houden. Het helpt ons om prioriteiten te stellen. Ook vind ik het erg leuk om binnen de GKV veel nieuwe mensen te ontmoeten. Ik kom sinds mijn bekering in heel verschillende kerken, maar een hele tour binnen de GKV is nieuw voor mij. En ik houd van nieuwe dingen, dus ik ben erg enthousiast hierover.”

De samenwerking werd op 2 november gestart toen Martin sprak en zong tijdens de landelijke ontmoetingsdag van De Verre Naasten.

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

Comments
 • Ellen

  Fijn dat je ook binnen de gkv welkom wordt geheten. Je bent een verrijking voor onze gemeenschap! Martin ik hoop je in de buurt van Hardenberg te mogen begroeten. Ik ben God dankbaar dat Hij nog steeds jou je werk laat doen. Fijn ook dat je binnen onze gemeenten aan het werk mag!

  24 september 2013
 • Je vergeet de GKV op Curacao toch niet?

  24 september 2013
  • Die staat boven aan ons wensenlijstje…

   24 september 2013
 • Corine

  Super! En zeer welkom!! Hopelijk ook bij Rotterdam in de buurt…

  24 september 2013
 • Jannieka Scheinhardt ter Borg

  Mooi als je zo de kans krijgt om te getuigen,op te bouwen en bruggen te leggen,ik wens je van harte Gods zegen en de wijsheid en inspiratie van Zijn Geest.

  25 september 2013
 • Kijken of we iets kunnen regelen in Rotterdam-Zuid?

  16 november 2013
  • Altijd goed, op dit moment melden allerlei kerken uit heel Nederland zich aan! Ga ervoor!

   17 november 2013
 • Matthea van den Berg

  Dag Martin,

  GKV Ede (op de Veluwe zo’n beetje het hart van christelijk Nederland :-)) heet je van harte welkom!

  18 november 2013
  • Stuur dan vooral een mailtje naar Hagar van DVN. 😉

   19 november 2013
   • Matthea van den Berg

    Is gebeurd! Afwachten maar! Leuk!

    19 november 2013
 • Willie Pretorius

  Ik heb Rotterdam Delfshaven al op gegeven op de DVN dag in Bunschoten, maar doe het nog een keer.
  WilliePre

  20 november 2013
 • Vergeet het mooie Zwijndrecht niet hoor! Aan de andere kant van het spoor, Groote Lindt! Ik kijk naar je uit!

  30 november 2013
 • Nelian

  Wat dacht je van Harderwijk! :-))

  11 december 2013

Geef een reactie

You don't have permission to register