Concerttour binnen de GKV (meld je kerk nu aan!)

Samen met ‘de Verre Naasten’ zal Martin Brand in 2014 DV op tour gaan langs 6 grote kerken binnen de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt (GKV) met een inspirerend liedjesprogramma rondom het thema ‘in vuur en vlam voor God’. Op dit moment zijn we op zoek naar kerken die het programma willen ontvangen (tussen april en juni 2014). Meer info via Hagar Prins – mail: hagarprins@deverrenaasten.nl of bel ‘de Verre Naasten’ 038 4270410


De Verre Naasten
is als missionaire organisatie verbonden aan de GKV en wil met deze tour graag mensen motiveren om God te (blijven) zoeken, liefhebben en te delen met anderen. Na een gezamenlijk programma in Bunschoten ontstond bij De Verre Naasten het idee om samen op tour te gaan. Hagar Prins (hoofd communicatie) DVN: “De liedjes en verhalen van Martin zijn uit het leven gegrepen en sluiten enorm aan bij de boodschap die wij graag willen uitdragen. We willen met deze tour niet ons werk vooral in de etalage zetten, maar vooral het leven met God. Al het andere vloeit daaruit voort”

Martin, die zelf al jarenlang verbonden is aan Operatie Mobilisatie, is erg enthousiast over deze visie: “Ik hoop dat deze avonden zullen werken als olie op het vuur. Dat mensen worden opgebouwd in hun geloof en dat we met elkaar trouw aan God zullen zijn tot Hij terug komt. Het is heel zinvol om elkaar dat voor te blijven houden. Het helpt ons om prioriteiten te stellen. Ook vind ik het erg leuk om binnen de GKV veel nieuwe mensen te ontmoeten. Ik kom sinds mijn bekering in heel verschillende kerken, maar een hele tour binnen de GKV is nieuw voor mij. En ik houd van nieuwe dingen, dus ik ben erg enthousiast hierover.”

De samenwerking werd op 2 november gestart toen Martin sprak en zong tijdens de landelijke ontmoetingsdag van De Verre Naasten.

Geef een reactie

14 reacties

Leef Vandaag
Album -