a

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vistraxiti rtssa periculiser ex, nihil lab teger enim nequm lutpatetendis in mei meis an pericula.

Instagram

Follow Us

Image Alt

Martin Brand per direct ontslagen!

Martin Brand per direct ontslagen!

Het zat er al een paar jaar aan te komen. Maar de kogel is door de kerk, Martin Brand is op staande voet ontslagen.

Hij lijkt er zelf niet zo mee te zitten. Brand zegt: “Het gekke is, ’t bevalt me wonderwel. Ik kan nu zeggen wat ik wil, of misschien ben ik liever stil. Ik hoef niet meer te zijn zoals ik dat dat jij me wilt. Op staande voet heb ik mezelf ontslagen. Dat zouden meer mensen moeten doen misschien”.

We wensen Martin veel vrije dagen toe! Maar eerst nog even de tour afmaken natuurlijk, volgende week in Barneveld en Kampen. En daarna nog in Dordrecht en Arnhem (www.truetickets.nl) En jou ook. Op het nieuwe album ‘zo goed als nieuw’ staan meer liedjes die te maken hebben met vrijheid, leven, verbinding, geloof en eerlijkheid. Zo ook het liedje ‘jij bent niet alleen’ dat vorige week online kwam.

Comments
 • Jos Schenzel
  1 november 2018

  Martin ik vind het moedig van je dat je laat zien dat het leven aan Gods hand niet altijd makkelijk is en dat je niet altijd sterk kunt zijn.
  Het is denk ik zo dat mensen dat wel van je denken en verwachten omdat men (ik) zich vaak op trekt en bemoedigd word door je liedjes. Je hoeft niet altijd sterk te zijn en je mag zelf ook om steun vragen als je het even niet kan.we zijn er ook voor jou.

  Gods zegen,
  Jos schenzel

Geef een reactie