Een nieuw aanbiddingsalbum

Dit jaar hoop ik een nieuw gospelalbum op te nemen. Na geweldig leuke theateruitstapjes en het kleinkunstige kerstalbum met Elise Mannah is nu een grote wens in mijn hart om een album met nieuwe Nederlandstalige aanbiddingsliedjes en gospels te maken. Gebeden op muziek die mensen kunnen meezingen en hopelijk woorden kunnen geven aan de verlangens, vragen en liefde die willen uiten bij God.

De eerste liedteksten zijn aan het ontstaan en ik ben aan het nadenken over de muzikale vorm waar ik de nummers in wil gieten. Ik zie enorm uit naar dit proces en bid dat God me zelf zal inspireren met liedjes die Hij gebruiken zal. Dat klinkt allemaal misschien wat zweverig voor een deel van mijn ‘achterban’ die dit leest. Maar zo ervaar ik het wel. De mooiste liedjes zijn voor mijzelf ook cadeautjes…

Aanbidding en samenzang begeleiden is jarenlang een passie van me geweest. Heb in veel kerken op die manier gezongen en mensen meegenomen door muziek en gebeden. De laatste jaren is het accent in mijn werk meer komen liggen op theater en ‘verhalen vertellen’. En dat blijf ik graag doen al verlang ik tegelijk ook wel terug naar ‘door muziek samen met anderen contact met God zoeken en ervaren, Hem de liefde verklaren’.

In mijn kerk ‘de Basis’ in Apeldoorn zal ik vanaf april ook een band gaan leiden om tweewekelijks de aanbidding mee te begeleiden. Daar zie ik enorm naar uit!

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

Comments
  • Ivonne van Beek

    Geweldig zeg. Ik zie er naar uit. Zegen, wijsheid, leiding in inspiratie gewenst

    26 januari 2017

Geef een reactie

You don't have permission to register