logo
Legimus intellegam ea est, tamquam appellantur nec ei. Dicant perfecto deserunt quo id, ea etiam impetus pri. Mel ne vidit laboramus definiebas, quo esse aeterno
Martin en Jaap live op radio 5 (uitzending gemist) – Martin Brand
fade
1305
post-template-default,single,single-post,postid-1305,single-format-audio,edgt-core-1.1.1,tribe-no-js,kolumn-ver-1.3.1,edgtf-smooth-scroll,edgtf-smooth-page-transitions,ajax,edgtf-theme-skin-light,edgtf-blog-installed,edgtf-header-standard,edgtf-fixed-on-scroll,edgtf-default-mobile-header,edgtf-sticky-up-mobile-header,edgtf-animate-drop-down,edgtf-search-covers-header,edgtf-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive,elementor-default

Martin en Jaap live op radio 5 (uitzending gemist)

Zaterdag 17 augustus waren Martin en zijn vaste pianist Jaap Kramer te gast in het EO radioprogramma ‘Leef je Geloof’. Zij waren deze week de ‘zomerzangers’ en brachten live twee liedjes in de studio van radio 5. Daarnaast een kort interview over leven na enkele hartstilstanden, ‘lijken op Jezus’ en het nieuwe album dat eind dit jaar DV wordt opgenomen.

Luister het interview en de liedjes hier terug

Martin Brand

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

1 Comment
  • Mariet
    Beantwoorden 18 augustus 2013 at 11:00

    Ha Martin,Bert had ook geluisterd, hij wil graag meer weten over het beleven ,ervaren van ……Hij is de schrijver van Hartelijke Groeten, na zijn eigen hartstilstand! Hoe jullie te contacten? Dank voor het wederom kwetsbaar opstellen van jou in je verhalen, komt natuurlijk door de Vaste Grond en Rots!
    Lieve groet van Mariet aan jullie kanjers

Geef een reactie

Follow us on Instagram