Martin in bad met vreemde vrouwen?!!

Soms krijg ik prachtige reacties op mijn liedjes. Dat mensen geraakt zijn, bemoedigd of zelfs een stap zetten richting geloof in Jezus. Niets is mooier.

Toch zijn er ook mededelingen waar ik even compleet door stil val… Zo sprak ik laatst een wildvreemde vrouw die enthousiast deelde dat ze regelmatig met mij in bad gaat… Mmm… Het werd even stil rond de cd-tafel na de kerkdienst.

Het verhaal van David en Batseba kwam spontaan bij me boven.

Een andere vrouw viel haar luidkeels bij. “Ja, en ik ga regelmatig met je joggen.”

Leuk hoor, die mp-3 spelers… Als mijn bedoelingen met de liedjes maar niet in het water vallen.

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

Comments
 • Jannieka

  Ik hou niet zo van dat gedweep,al zal het niet zo bedoeld zijn,denk ik.
  Niets ten nadele van jou getuigenissen,gezongen of gesproken.Je bent een zegen voor heel
  veel mensen,incl.mijzelf.
  Gods zegen en wijsheid.

  18 februari 2014
  • Haha… Nee, ik ging er van uit dat ze het expres zo bracht als grapje. De meeste mensen in de kerk houden niet zo van afgoden. En terecht.

   18 februari 2014
 • Netty

  Haha…dan weet ik wie er met jou in bad gaat….maar ik ga niet uit de school klappen hoor!
  Had ik nu ook maar een bad….. .;)
  Je weet het wel te brengen moet ik zeggen!

  18 februari 2014
  • Mariet

   Hoi Netty,ik dacht direct aan Rianne,want die kan ook zo mooi uit de hoek komen,ha,ha,later reageerde ze zelf al hè op Facebook!
   Wat een gebadderd om die mooie liedjes van Martin!

   19 februari 2014
 • Mariet

  Je weet het wel te brengen,Martin,direct het bericht lezen: nieuwsgierig wat je nu weer beleefd hebt…die mevrouw trouwens ook met haar opmerking.Je zit wel in de watersfeer,moet ik zeggen: prachtig lied van Marco Borsato, een plaatje van Noah en jou genietend in het zwembad! Wilde nog iets over vruchtwater zeggen,laat maar. Je liedjes vallen hooguit in het water als de Mp3 erin valt….Had dat gezicht van jou wel willen zien bij die opmerking,jij staat niet snel met de mond vol……water….De teksten zijn gewoon prachtig en raken je hart,met melodie nog makkelijker te onthouden,de boodschap komt over en dat mag gezegd worden,Martin!

  18 februari 2014
  • Haha…

   19 februari 2014
   • Mariet

    Ha Martin,
    Nu serieus: Ik vind het heel bijzonder dat jij op mijn pad bent gekomen en zie dat als werk van God,gelukkig op tijd,de liedjes en woorden werken door in m’n leven en dank daar God voor, bijna elke dag,de ballast van het verleden is aardig opgeruimd,mede door therapie,tenminste ik word niet direct meer geraakt door de dogmatische opmerkingen….ik geloof dat geloven weer leuk is!

    19 februari 2014
 • klazina Rosman

  Ik dweep totaal niet met Martin, maar ben hem wel heel erg dankbaar. Want vooral het lied van duizend vragen, heeft mijn leven gered.
  Bedankt God, dat U Martin met zijn prachtige liederen op mijn weg hebt geplaatst.

  19 februari 2014
  • Tjonge Klazina, dat is bijzonder om te lezen. Elke keer als wij (ieder op zijn/haar plekje) Woorden uitspreken (of zingen) van Leven en hoop gebeurt er iets. God heeft dat belooft.

   19 februari 2014
 • Ik dweep zeker niet met Martin maar je ik kan je wel zeggen dat je door je liedje ‘ duizend vragen’ iets in mij te weeg gebracht hebt. Het zoeken naar de Here in mijn leven. Ik dank U daarvoor! Ben nog steeds op zoek!

  20 februari 2014

Geef een reactie

You don't have permission to register