logo
Legimus intellegam ea est, tamquam appellantur nec ei. Dicant perfecto deserunt quo id, ea etiam impetus pri. Mel ne vidit laboramus definiebas, quo esse aeterno
Martin in bad met vreemde vrouwen?!! – Martin Brand
fade
3193
post-template-default,single,single-post,postid-3193,single-format-standard,edgt-core-1.1.1,tribe-no-js,kolumn-ver-1.3.1,edgtf-smooth-scroll,edgtf-smooth-page-transitions,ajax,edgtf-theme-skin-light,edgtf-blog-installed,edgtf-header-standard,edgtf-fixed-on-scroll,edgtf-default-mobile-header,edgtf-sticky-up-mobile-header,edgtf-animate-drop-down,edgtf-search-covers-header,edgtf-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive,elementor-default

Martin in bad met vreemde vrouwen?!!

Soms krijg ik prachtige reacties op mijn liedjes. Dat mensen geraakt zijn, bemoedigd of zelfs een stap zetten richting geloof in Jezus. Niets is mooier.

Toch zijn er ook mededelingen waar ik even compleet door stil val… Zo sprak ik laatst een wildvreemde vrouw die enthousiast deelde dat ze regelmatig met mij in bad gaat… Mmm… Het werd even stil rond de cd-tafel na de kerkdienst.

Het verhaal van David en Batseba kwam spontaan bij me boven.

Een andere vrouw viel haar luidkeels bij. “Ja, en ik ga regelmatig met je joggen.”

Leuk hoor, die mp-3 spelers… Als mijn bedoelingen met de liedjes maar niet in het water vallen.

Martin Brand

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

10 Comments
 • Jannieka
  Beantwoorden 18 februari 2014 at 18:21

  Ik hou niet zo van dat gedweep,al zal het niet zo bedoeld zijn,denk ik.
  Niets ten nadele van jou getuigenissen,gezongen of gesproken.Je bent een zegen voor heel
  veel mensen,incl.mijzelf.
  Gods zegen en wijsheid.

  • Redactie
   Beantwoorden 18 februari 2014 at 18:37

   Haha… Nee, ik ging er van uit dat ze het expres zo bracht als grapje. De meeste mensen in de kerk houden niet zo van afgoden. En terecht.

 • Netty
  Beantwoorden 18 februari 2014 at 18:28

  Haha…dan weet ik wie er met jou in bad gaat….maar ik ga niet uit de school klappen hoor!
  Had ik nu ook maar een bad….. .;)
  Je weet het wel te brengen moet ik zeggen!

  • Mariet
   Beantwoorden 19 februari 2014 at 17:09

   Hoi Netty,ik dacht direct aan Rianne,want die kan ook zo mooi uit de hoek komen,ha,ha,later reageerde ze zelf al hè op Facebook!
   Wat een gebadderd om die mooie liedjes van Martin!

 • Mariet
  Beantwoorden 18 februari 2014 at 21:56

  Je weet het wel te brengen,Martin,direct het bericht lezen: nieuwsgierig wat je nu weer beleefd hebt…die mevrouw trouwens ook met haar opmerking.Je zit wel in de watersfeer,moet ik zeggen: prachtig lied van Marco Borsato, een plaatje van Noah en jou genietend in het zwembad! Wilde nog iets over vruchtwater zeggen,laat maar. Je liedjes vallen hooguit in het water als de Mp3 erin valt….Had dat gezicht van jou wel willen zien bij die opmerking,jij staat niet snel met de mond vol……water….De teksten zijn gewoon prachtig en raken je hart,met melodie nog makkelijker te onthouden,de boodschap komt over en dat mag gezegd worden,Martin!

  • Redactie
   Beantwoorden 19 februari 2014 at 10:49

   Haha…

   • Mariet
    Beantwoorden 19 februari 2014 at 11:10

    Ha Martin,
    Nu serieus: Ik vind het heel bijzonder dat jij op mijn pad bent gekomen en zie dat als werk van God,gelukkig op tijd,de liedjes en woorden werken door in m’n leven en dank daar God voor, bijna elke dag,de ballast van het verleden is aardig opgeruimd,mede door therapie,tenminste ik word niet direct meer geraakt door de dogmatische opmerkingen….ik geloof dat geloven weer leuk is!

 • klazina Rosman
  Beantwoorden 19 februari 2014 at 10:45

  Ik dweep totaal niet met Martin, maar ben hem wel heel erg dankbaar. Want vooral het lied van duizend vragen, heeft mijn leven gered.
  Bedankt God, dat U Martin met zijn prachtige liederen op mijn weg hebt geplaatst.

  • Redactie
   Beantwoorden 19 februari 2014 at 10:49

   Tjonge Klazina, dat is bijzonder om te lezen. Elke keer als wij (ieder op zijn/haar plekje) Woorden uitspreken (of zingen) van Leven en hoop gebeurt er iets. God heeft dat belooft.

 • chrisferket
  Beantwoorden 20 februari 2014 at 10:15

  Ik dweep zeker niet met Martin maar je ik kan je wel zeggen dat je door je liedje ‘ duizend vragen’ iets in mij te weeg gebracht hebt. Het zoeken naar de Here in mijn leven. Ik dank U daarvoor! Ben nog steeds op zoek!

Geef een reactie

Follow us on Instagram