Martin in eenmalig theaterconcert ‘Vier Maten Glimlach’

Op zaterdagavond 1 maart zal Martin Brand als solist en presentator te horen zijn in het eenmalige theaterconcert ‘Vier Maten Glimlach’. Een avondvullend, hartverwarmend en interactief programma met de mooiste Nederlandstalige luisterliedjes. Met zangeres Barbara Lok, pianist Henk Doest, een professionele groep muzikanten en een groot gelegenheidskoor belooft deze avond een bijzonder en sfeervol avondje uit te worden. Voor iedereen die houdt van het Nederlandstalige lied van Toon Hermans, Stef Bos, Blof, Herman van Veen en klassiekers van Annie MG Schmidt bijvoorbeeld. De kaartverkoop is begonnen. Voor 12,50 euro ben je erbij. Dit concert wordt gegeven in de Stadsgehoorzaal in Kampen. Een leuk idee voor een avond uit? Reserveer je kaarten op de website van het theater. www.stadsgehoorzaalkampen.nl

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

Comments
 • Mariet

  Ha Martin,
  Prachtig joh,ook dit is een talent van jou,wat je zowel in de bediening,als leraar maar ook in het theater kunt laten zien en gebruikt!
  Ik werk er graag aan mee in het projectkoor,en vind het fijn om in zo’n team van Henk,Barbara en band te mogen leren en fijne avonden te mogen hebben! Ik kan het iedereen die van zingen houdt aanraden mee te doen of het te gaan meemaken op 1 maart als bezoeker!
  Tot morgen….

  Hartelijke groet,
  Mariet F.

  5 februari 2014

Geef een reactie

You don't have permission to register