Skip to content

Filmfragmenten

2 thoughts on “Filmfragmenten Plaats een reactie

  1. Beste Martin, ik woon in Suriname en kwam ongeveer een uur geleden jouw website tegen. Ik mocht ook de EO youtube bijeenkomst zien waarin jij met zang mocht bedienen. Ja, ik zal zingen, juist, nu het donker is met samenzang “U bent mijn Schuilplaats Heer”. Dat lied liet me denken aan Habakuk 3:17 en volgende verzen. Mooi. Wat een zegen. Mag de Heer je blijven gebruiken om Hem bekend te maken op de originele wijze waarop je dat doet. Groeten aan jouw vrouw en zoon. Door de info die ik las werd het me duidelijk dat zij een wezenlijk del van jouw leven uitmaken (Papa nog een keer!). Misschien moet je ons in Suriname ooit met een bezoek verblijden. Ik ben politicus en maak deel uit van het parlement in Suriname (De Nationale Assemblee). Maar voor alles ben ik een kind van God, die leeft van Zijn genade. Groeten en zegenwensen, Carl Breeveld

  2. Ha Martin
    De laatste 2 filmfragmenten ( Onvoorwaardelijk en met Jaap optreden)zijn niet beschikbaar,als je doorschakelt. Kun je er nog iets aan veranderen? Hopelijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s