Al bijna 10 jaar…

Martin Brand & OM-Nederland : bijna 10 jaar verbonden
Deze week is in een gesprek nogmaals onderstreept dat Operatie Mobilisatie en Martin Brand Producties graag (zelfs nog iets intenser) willen samenwerken. Zowel OM-Nederland als Martin Brand zijn verwachtingsvol over de toekomstplannen. Waaronder betrokkenheid bij zendingsreizen, een te schrijven boekje en een speciale zondagochtenddienst rond de Keith Green Tribute die Martin in 2011 deed.

Afbeelding

v.l.n.r. Johan Immink (hoofd fondsenwerving OM), Wouter Klop (hoofd communicatie OM) en Martin Brand

In 2004 begon Martin zijn werk als fulltime spreker, zanger en schrijver bij OM-Nederland. Vanuit deze interkerkelijk zendingsorganisatie kreeg Martin allesupport en ruimte om zijn droom na te jagen om door muziek en spreken iets van Gods liefde te delen. Bijna 6 jaar bleef Martin full-time in dienst van OM. Daarna besloot hij zich nog meer op muziek en creatieve bediening te richten binnen zijn eigen organisatie Martin Brand Producties. Maar het enthousiasmeren van jongeren en ouderen om een rol te spelen in zending is altijd een passie van Martin gebleven. OM en Martin zijn altijd blijven samenwerken.

De afgelopen jaren heeft OM steeds geïnvesteerd in Martins landelijke concerttours en cd’s. Ook de huidige ‘WENS-TOUR’ is een gezamenlijke inspanning om in Nederland mensen te inspireren en tegelijkertijd iets te betekenen voor mensen ver weg. Zo is er tijdens de laatste maanden tijdens Martins concerten ruim 15.000 euro opgehaald voor een prachtig zendingswerk in het Midden Oosten en zijn jongeren uitgedaagd om deze zomer mee te gaan met een korte actie van OM.

Meer weten over OM? Zie www.operatiemobilisatie.nl

Martin heeft ook een speciaal zendingsfonds bij OM om toekomstige zendings- en evangelisatieacties te ondersteunen. Meer daarover weten?

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

Geef een reactie

You don't have permission to register