Martin 20 januari te gast in ‘Hour of Power’

20130108-123120.jpg

zondag 20 januari, RTL 5, 08:00 en 09:00 uur

Ik stap zo in de auto richting de tv-studio van Hour of Power. We nemen een programma op dat op zondag 20 januari te zien zal zijn op RTL 5. Dit soort kansen vind ik helemaal te gek. Ik ken zo veel mensen die, om wat voor reden dan ook, niet naar de kerk gaan maar wel naar Hour of Power kijken. Of Nederland Zingt. Of Maasbach… Voor ieder wat wils, wat dat betreft leven we in een bijzonder land met veel kansen om te vertellen over Gods liefde. Zelfs op nationale tv. Er zijn vandaag de dag christenen in de wereld die dat slechts in hun dromen zien…

Ik heb zin in het interview en volgens mij komt er ook nog een lied langs… Maar ik heb wel aangegeven dat ik over bijna alles wil praten, maar niet een thema-uitzending over mijn hartstilstand en herstel zou willen maken. Daarover is al zoveel gezegd. Ik heb iets anders ‘op mijn hart’… 😉

2 thoughts on “Martin 20 januari te gast in ‘Hour of Power’

  1. Gave uitzending, met een mooi thema over het zaad zaaien, door goede dingen te doen.Men zal Christus moeten ontdekken door onze handel en wandel, met alles wat er om ons heen gebeurt.
    Je was weer lekker stralend Martin, zoals altijd.
    God’s rijke zegen over jouw leven en je gezin, in Jezus Naam.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: