logo
Legimus intellegam ea est, tamquam appellantur nec ei. Dicant perfecto deserunt quo id, ea etiam impetus pri. Mel ne vidit laboramus definiebas, quo esse aeterno
Martin’s Kerstprogramma: HQ, Scholentour, MisSion theaterconcert – Martin Brand
fade
1701
post-template-default,single,single-post,postid-1701,single-format-standard,edgt-core-1.1.1,tribe-no-js,kolumn-ver-1.3.1,edgtf-smooth-scroll,edgtf-smooth-page-transitions,ajax,edgtf-theme-skin-light,edgtf-blog-installed,edgtf-header-standard,edgtf-fixed-on-scroll,edgtf-default-mobile-header,edgtf-sticky-up-mobile-header,edgtf-animate-drop-down,edgtf-search-covers-header,edgtf-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive,elementor-default

Martin’s Kerstprogramma: HQ, Scholentour, MisSion theaterconcert

Ook de jonge talenten van HQ gaan weer op tour! Hier een foto van oud student
Benita

Het duurt nog een aantal maanden, maar Martin is volop bezig met de voorbereidingen voor de kerstperiode. Hij schrijft en regisseert de kerstvoorstelling van de HQ-school, bereidt zijn eigen scholentour voor (die inmiddels bijna volgeboekt is) en daarnaast werkt hij met MisSion gospelkoor aan een kerst theaterconcert in Assen in samenwerking met VBG de Ark. Door al deze verschillende activiteiten zullen in december DV zo’n 6000 jongeren en volwassenen opnieuw of voor het eerst het nieuws van kerst horen. Ook dit jaar is Martin weer te gast bij heel uiteenlopende doelgroepen. Martin: “Ik hoop en bid dat God me de inspiratie zal geven om op een heldere manier Zijn goede boodschap door te geven. Hij wil ons nieuw leven geven, dat hoop ik te delen met zoveel mogelijk mensen”

Martin Brand

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

1 Comment
  • Jannieka Scheinhardt ter Borg
    Beantwoorden 28 september 2013 at 11:22

    Denk maar aan de toespraak van Otto de Bruijne.Als Gods geest mag waaien om je in beweging te zetten,moet er een zegen op volgen,hoe dan ook.
    Ik wens je een fijne gezegende tijd met al je activiteiten.
    Ik hoop dat het met Suzanne goed gaat,ook voor haar weer een spannende maar hopelijk mooie tijd.

Geef een reactie

Follow us on Instagram