Met volle kracht richting premiere!

Vandaag met regisseur Anneke Doest gewerkt aan de montage van mijn voorstelling. Het wordt zo gaaf! Over enkele weken gaat het doek op voor mijn eerste solo theaterprogramma ‘Hollandsche Nieuwe’. Met 12 gloednieuwe liedjes, verhalen en scene’s… Ik heb er enorm veel zin in! Kom jij kijken bij een van de eerste vier shows?

Reserveer voor Rijssen, Dronten of Barneveld. De voorstelling in Leeuwarden is inmiddels uitverkocht. In deze avondvullende show wordt ik terzijde gestaan door mijn twee vaste muzikanten Jaap Kramer en Henk Doest.

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

Geef een reactie

You don't have permission to register