Mijn hartekreet voor de kerk

Maarten Luther spijkerde eeuwen geleden 95 stellingen op een kapeldeur in Wittenberg. Maar wat heeft de kerk van nú nodig om gezond en vitaal te blijven? EO Visie zoekt 95 hedendaagse stellingen om de kerk te hervormen. Wat is jouw hartenkreet? EO-Visie had nog een paar reacties nodig om de 95 te halen en vroeg me of ik een oproep wilde doen… Het werden bijna 100 reacties meer. Hartekreten, verlangens, waarschuwingen… Van allerlei mensen uit verschillende kerken, jong en oud. Lees de kreten hieronder en laat je inspireren. Je mag natuurlijk ook zelf nog iets toevoegen.

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

Comments
 • Aart Kapteijn

  Als geloofsgemeenschap leven zoals Jezus dat liet zien: geloven, zorgen, (uit)delen, bemoedigen, troosten, gastvrij zijn, missionair zijn en de rechtvaardigheid nastreven. Kortom Jezus volgen !

  28 september 2013
 • Mischa

  Blijf Trouw aan Hem die jou het leven heeft gegeven,en daarna eeuwig leven geeft!
  Gaat heen en verkondigt Mij,dat wat Jezus heeft beloofd is meer waard dat dat wat hier op de aarde te vinden is,zorg dat als Hij komt,..jou vindt in geloof en liefde voor Jezus.
  Dan zal Hij voor jou zorgen voor eeuwig Zijn kind ben jij!

  28 september 2013
 • Jentje

  God breekt door kerk muren heen

  28 september 2013
 • Bid voor eenheid liefde en standvastigheid .en geef GOD de eer

  28 september 2013
 • Matteüs 1 vers 23: Immanuel = God met ons.

  29 september 2013

Geef een reactie

You don't have permission to register