Mijn meest persoonlijke cd ooit komt uit…

Het nieuwe album ‘Leef Vandaag’ komt nu heel snel uit. Een dierbaar album voor mij. Misschien wel het meest persoonlijke album dat ik ooit maakte. En tegelijk hoop ik dat het voor veel mensen troost zal geven omdat ze zich herkennen in het verlangen, de vragen, (on)zekerheden en hoop die naar voren komen in deze nieuwe liedjes.

De meeste teksten voor deze cd zijn ontstaan in de meest indrukwekkende tijd van mijn leven. Na een aantal hartstilstanden in 2012 en 2013. Een periode waarin niets meer zeker leek te zijn. Ook mijn geloof werd aardig geschudt in deze jaren. Toch is God vandaag meer dan ooit mijn basis en rots voor mijn leven. Ik begrijp Hem meestal niet, maar vertrouw Hem wel. Heb maar weinig echt in de hand, maar ben wel volledig in Zijn hand. Dat geeft rust. Het album ‘Leef Vandaag’ is een verzameling eerlijke en toegankelijke liedjes rondom levenslust, hoop, dankbaarheid, gezinsleven, verlangen naar meer Leven van God. Ook muzikaal gezien is dit een rijk album dat bruist van leven en creativiteit. Door de inbreng van producer Frank van Essen (o.a. producer van Trinity en Sela) en topmuzikanten. Voor het eerst zing ik een duet met  zangeres Elise Mannah over eenvoud en stilte. Erg mooi geworden. Binnenkort zullen we het live zingen als we samen gaan touren!

Over enkele weken zal het album eerst bij alle vrienden verschijnen. Zij zijn heel belangrijk voor me. Door hun ondersteuning en vertrouwen kon ik voor dit album werken met een geweldige producer (Frank van Essen) en vele geweldige muzikanten en zangers. Ook nieuwe tours, initiatieven en kosten voor mijn bediening in Nederland wordt deels vanuit de vriendenkring bekostigd. Ik ben enorm dankbaar voor alle support! Het geeft me het gevoel dat ik niet alleen sta in mijn visie maar ook een beetje gedragen word door anderen.

Ook vriend worden? Lees hier meer over wat dat inhoudt…

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

Comments
 • Wat mooi Martin, ik kijk ernaar uit 🙂

  9 april 2015
 • Klazina

  Kijk er ook met verlangen naar uit.
  Alvast heel veel zegen toegewenst met je nieuwe album.

  9 april 2015
 • Gerda Mulders-Rheinhard

  Zie ontzettend uit naar jouw troostende en bemoedigende woorden maar ook vreugdevolle momenten die ik mag beleven tijdens het luisteren, adembenemend mooie minuten. Dank je wel Martin, Gods Rijke Zegen op jouw werk en getuigenis

  9 april 2015
 • Marjon Zwaga

  Top joh. Ben erg benieuwd. gaaf hoor.

  9 april 2015
 • Mariet

  Prachtig beschreven,Martin ,wat een proces voor een CD uitkomt,wat fijn dat je de gave hebt om alles wat je de laatste 2 jaar hebt meegemaakt ( en dat is een emotionele achtbaan met je sterke Thuisfront!!)kunt omzetten in liedjes en levenslust en deelt met ons luisteraars,dankbaar,kijk er naar uit.Over jouw twijfels ( heb je die dan….?) wil ik wel eens een gesprek.

  11 april 2015

Geef een reactie

You don't have permission to register