Bestel nu het nieuwe album!

Volg Martin Brand op social media. Laat je inspireren en blijf op de hoogte!

Follow Us

Instagram

Mineke van Woudenberg – hulpverlening

Persoonlijke mails en hulpvragen
Regelmatig ontvangt Martin persoonlijke mails, reacties en brieven. Het maakt ons dankbaar dat we zien dat mensen geraakt worden door de liedjes en optredens en soms zelfs voor het eerst of opnieuw de liefde van God ontdekken. Ook ontvangen we veel mails met persoonlijke vragen, gebedspunten en soms een roep om hulp!

Moedig
Martin: “Ik vind het heel moedig als mensen hun hart op deze manier met me delen en soms heel persoonlijke dilemma’s en hulpvragen neerleggen. Het bezwaard me soms ook wel omdat ik niet de aandacht en tijd kan geven om te reageren op alle berichten. Daarom ben ik heel blij dat Mineke van Woudenberg ons team versterkt. Mineke is een professionele en ervaren hulpverlener in de geestelijke gezondheidszorg.”

Omdat ik jouw persoonlijke verhaal, en ergens je roep om hulp, graag serieus wil nemen maar het zelf niet op kan pakken wil ik je aanmoedigen om contact te zoeken met mijn collega Mineke van Woudenberg. Ze is hulpverlener en inmiddels meer dan 10 jaar werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg. Ik ken haar persoonlijk vanuit de kerk waar ik deel van uitmaak als betrokken, betrouwbaar en bevlogen. Ik ben blij dat ze om deze manier haar ervaring  wil inzetten. Haar praktijk is een plek waar je hulp kunt zoeken. Ze loopt graag een poosje samen met je op! Ook heeft Mineke een groot netwerk van andere hulpverleners met wie ze je kan verbinden als je dat zou willen.

Als jullie eenmaal met elkaar in contact zijn is het natuurlijk aan jezelf of je daadwerkelijk de stap wilt zetten om aan de slag te gaan met je hulpvraag. Het doel van een behandeling is een leven in balans. Niet hoger of groter dan je aankunt, maar ook niet beneden je maat! Ernaar streven dat jij als persoon, met je gaven en talenten, tot je doel komt. Mooi als jij kunt kiezen voor behandeling van je klachten.Bij aanmelding kun je binnen 14 dagen terecht voor een intakegesprek. Mineke werkt veelal volgens het vijf-gesprekken model. Het is een werkwijze waarbij je zonder wachttijd een behandeling van vijf gesprekken krijgt aangeboden. Op welke manier zou Mineke je kunnen helpen? De behandeling bestaat altijd uit gesprekken en worden gevoerd in de eigen praktijkruimte. Afspraken kunnen overdag gepland worden en ook ’s avonds. Wil je kiezen voor behandeling van je klachten en is de praktijkruimte voor jou aan te reizen, kun je contact opnemen met Mineke via haar website www.vrouwvanwaarde.nl. Als de reisafstand te groot is kun je contact opnemen met Mineke en wil ze meedenken, eventueel advies geven, voor een hulpaanbod bij jou in de buurt. Er is ook een mogelijkheid om face-to-face gesprekken te combineren met online hulp.

Wat je ook moet overwinnen, de eerste stap, om daadwerkelijk hulp te zoeken is altijd lastig! Anderen die zich aanmelden voor hulp hebben problemen die weken, maanden en zelfs vaak jaren bestaan.

Waarschijnlijk herken je dit en heb je er zelf al van alles aan proberen te doen. Dat dit tot nu toe niet voldoende heeft opgeleverd wil zeker niet zeggen dat er voor jou geen hoop is op verandering. De hoop die je krijgt als je klachten in een begrijpelijk en behandelbaar kader gezet worden, doet ook je eigen probleemoplossend vermogen weer toenemen! Niet zelden is het zo dat je je problemen zelfs na een eerste afspraak al anders kunt bezien.

Neem contact op