Musical Jozef in reprise!

De gloednieuwe musical Jozef – zijn droom, zijn reis, zijn gevecht werd vorig jaar voor het eerst gepresenteerd in Apeldoorn en komt dit jaar terug!

Duizenden mensen kwamen genieten van het verhaal van een eenvoudige timmerman die onverwacht een spil wordt in eeuwenoude plannen vanuit een andere wereld. De nieuwe liedjes en scenes brachten het verhaal dichterbij dan ooit. Voor mensen van nu. Gelovig of niet…

Na enkele weken waren alle 8 voorstellingen al compleet volgeboekt (gratis kaartjes). Daarom hebben we als Basis besloten dit jaar de musical nog een keer te spelen.

Zelfs een 2.0 versie. Met nieuwe personages, er is een extra verhaallijn toegevoegd en er is zelfs muziek bijgeschreven die al is opgenomen deze zomer.

Volgende week begint de cast (grotendeels dezelfde talenten als vorig jaar) met de repetities. Eind december ben je welkom in gebouw 055 om dit grootste verhaal met je geliefden te komen beleven. Speciaal voor mensen die normaal niet naar een kerk gaan! We houden je op de hoogte

 

 

J

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

Comments
 • Jos Schenzel

  Jammer martin dat je het alleen in apeldoorn opvoert.
  Kom je er ook mee in hoogeveen en omstreken? Apeldoorn is me te ver.
  In hoogeveen komen we zeker kijken.

  Gods zegen,
  Jos Schenzel

  25 augustus 2018
 • Jos Schenzel

  Weet je nog dat ik tijdens pu drenthe tour op een krukje zat omdat ik maar een beetje kan staan en zien?
  Ik moet wat ik doe op een dag goed verdelen. Naar apeldoorn moet ik wel heen en terug.
  Jij ook trouwens. Mijn respect heb je daar voor.

  Jos

  25 augustus 2018
 • Wilma

  Het was een schitterende musical met ee n héél duidelijk verhaal. Heerlijk om zo te mogen en kunnen geloven in God!

  26 augustus 2018

Geef een reactie

You don't have permission to register