Nieuwe Musical voor RCN vakantieparken!

Voor RCN vakantieparken schrijft Martin Brand samen met zijn vaste creatieve team Henk (muziek/arrangementen) en Anneke Doest (script/verhaal) een splinternieuwe musical. Deze zomer zal op 4 Nederlandse vakantieparken deze vrolijke familievoorstelling in premiere gaan. Met in de hoofdrollen Jonathan en Arianne Vroege én het aanwezige publiek. Jonathan speelt momenteel avond aan avond mee in the lion king. Maar is deze zomer dus, met arianne, te bewonderen in ‘GOED VOOR ELKAAR’

Martin Brand: “Het is een mooie uitdaging om een stuk te schrijven waar kinderen en volwassenen samen van kunnen genieten tijdens hun vakantie. Inmiddels zijn het verhaal en liedjes bijna klaar  en duiken we volgende maand de studio in om de nieuwe liedjes op te gaan nemen. Ik voel me heel vereerd dat we van RCN deze mooie klus toevertrouwd hebben gekregen en uiteindelijk duizenden volwassenen en kinderen deze vrolijke show zullen ervaren! Wat geweldig!

Humor en inspiratie 

De musical draait om herkenbare thema’s die op dit moment veel mensen bezig houden En juist in vakantietijd op een luchtige manier worden aangesneden. Vol humor en herkenbare situaties in absurde uitvergrotingen. Samen zijn, écht contact (leren) maken, digitale detox, de natuur, speels en ontspannen zijn, samen herinneringen maken en de maakbaarheid (of juist niet) van het leven en de liefde. Goed voor elkaar. 

 

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

Geef een reactie

You don't have permission to register