Na wat rust, werkt Martin Brand nu aan album en een…

Eerder dit jaar liet ik weten dat ik zou stoppen met losse concerten en spreekbeurten op zondag in kerken. Van vele kanten kreeg ik te horen dat mensen het jammer vinden ‘dat ik stop met optreden’.. Eh, niets is minder waar 😉 Ik werk op dit moment aan 2 nieuwe spannende projecten..

NNa de paastour was ik even een beetje leeg… Niet zo gek. Want vanaf november 2016 had ik in een snelkookpan van producties, koorprojecten en tours geleefd. Piekfijn kerstvoorstelling én cd gemaakt met Elise Mannah, landelijke mega-PU in IJsselhallen, de kerstproductie van de Basis geschreven én meegedaan, daarna mijn allereerste solovoorstelling ‘Hollandsche Nieuwe’ met alle spanning die daarbij hoort en toen kwam ook nog de paastour met de Zandtovenaar.

De ideeën en energie die nodig is om iets nieuws te creëren was even op. Niet zo gek dus… 😉

Maar best lastig omdat mijn dagelijks werk alles te maken heeft met inspiratie en nieuwe ideeën en plannen maken. Maar goed, een dikke maand later (tijd vliegt)  komt de inspiratie pas nu weer lekker op gang. Genade. En iets met ‘aard van het beestje’.

Op dit moment ben ik dus weer volop aan het schrijven. Ik ben bezig met liedjes voor een nieuw album dat ik dit jaar wil uitbrengen.

Met daarop – op veler verzoek – de mooiste nummers uit ‘Hollandsche Nieuwe’ (die dit najaar trouwens in reprise gaat) én nieuwe liedjes die de afgelopen tijd zijn ontstaan. Over leven, geloven, liefhebben, vader zijn, ouder worden… Ik hoop dat jullie er volop van zullen genieten. Ik denk het wel!

En deze weken t/m de zomervakantie zet ik alles op alles om een ‘geheim’ project af te ronden. Ik zou heeeeel graag al vertellen wat het is, maar ik moet het nog even voor me houden. Binnenkort een hint…

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

Comments
  • Rianne

    Dus je hebt een goede beslissing genomen om te stoppen met spreken in ‘losse’ diensten… mooi! En iets zegt me dat als de tijd er rijp voor is om dat weer op te pakken (puur hypothetisch 😉 ) je er niet veel moeite voor hoeft te doen om weer geboekt te worden… 😉 . Succes met al het nieuwe! Enne… heb je nu misschien tijd voor dat ooit beloofde vriendenconcert? 😉

    29 mei 2017

Geef een reactie

You don't have permission to register