Nationale Concerttour ‘In Vuur en Vlam’

De Verre Naasten presenteert, samen met gospelzanger en spreker Martin Brand: ‘In vuur en vlam’. Een inspirerend luisterprogramma over God zoeken, Hem leren liefhebben en je geloof delen, wereldwijd. Je bent van harte welkom!

Met deze kerkentour wil De Verre Naasten het wereldwijde zendingswerk van de Gereformeerde Kerken vrijgemaakt (GKv) dichterbij brengen. Dat begint met passie voor Gods Koninkrijk. Om dat vuurtje (weer) aan te wakkeren en je bewust te maken van jouw vonk, heeft De Verre Naasten, samen met gospelzanger Martin Brand een uniek programma samengesteld. Met mooie liederen, een pakkende overdenking en inspirerende verhalen, van dichtbij en ver weg. Kom ook en laat je ‘in vuur en vlam’ zetten!

In mei en juni 2014 is de kerkentour ‘In vuur en vlam’ present in zeven kerken in Nederland. De toegang is gratis, wel is er een collecte. De avonden beginnen steeds om 19.30 uur. Let op: vol = vol!

Je bent van harte welkom in:

Vrijdag 2 mei Bunschoten-Spakenburg Noorderkerk
Kerkstraat 20
Vrijdag 9 mei Hoogkerk Gereformeerde kerk (vrijgemaakt)
Hoendiep 232
Voorprogramma:
Gospelkoor Exaltation
Zondag 11 mei Rouveen De Levensbron
Esdoornlaan 3
Vrijdag 16 mei Zwijndrecht Maranathakerk
Prinses Beatrixstraat 1
Voorprogramma:
Gospelkoor Share
Vrijdag 30 mei Terneuzen De Levensbron
Sloelaan 40
Zondag 1 juni Hardenberg Kandelaarkerk (Heemse)
Weidebuurt 9
Voorprogramma:
SOS Worshipband
Vrijdag 20 juni Assen De Kandelaar
Oude Molenstraat 20
Voorprogramma:
Praiseband DADicate

De organisatie ter plekke wordt steeds opgepakt door meerdere GKv-gemeenten samen, in nauwe samenwerking met De Verre Naasten.

Categories