logo
Legimus intellegam ea est, tamquam appellantur nec ei. Dicant perfecto deserunt quo id, ea etiam impetus pri. Mel ne vidit laboramus definiebas, quo esse aeterno
Nationale Concerttour ‘In Vuur en Vlam’ – Martin Brand
fade
3391
post-template-default,single,single-post,postid-3391,single-format-standard,edgt-core-1.1.1,tribe-no-js,kolumn-ver-1.3.1,edgtf-smooth-scroll,edgtf-smooth-page-transitions,ajax,edgtf-theme-skin-light,edgtf-blog-installed,edgtf-header-standard,edgtf-fixed-on-scroll,edgtf-default-mobile-header,edgtf-sticky-up-mobile-header,edgtf-animate-drop-down,edgtf-search-covers-header,edgtf-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive,elementor-default

Nationale Concerttour ‘In Vuur en Vlam’

De Verre Naasten presenteert, samen met gospelzanger en spreker Martin Brand: ‘In vuur en vlam’. Een inspirerend luisterprogramma over God zoeken, Hem leren liefhebben en je geloof delen, wereldwijd. Je bent van harte welkom!

Met deze kerkentour wil De Verre Naasten het wereldwijde zendingswerk van de Gereformeerde Kerken vrijgemaakt (GKv) dichterbij brengen. Dat begint met passie voor Gods Koninkrijk. Om dat vuurtje (weer) aan te wakkeren en je bewust te maken van jouw vonk, heeft De Verre Naasten, samen met gospelzanger Martin Brand een uniek programma samengesteld. Met mooie liederen, een pakkende overdenking en inspirerende verhalen, van dichtbij en ver weg. Kom ook en laat je ‘in vuur en vlam’ zetten!

In mei en juni 2014 is de kerkentour ‘In vuur en vlam’ present in zeven kerken in Nederland. De toegang is gratis, wel is er een collecte. De avonden beginnen steeds om 19.30 uur. Let op: vol = vol!

Je bent van harte welkom in:

Vrijdag 2 mei Bunschoten-Spakenburg Noorderkerk
Kerkstraat 20
Vrijdag 9 mei Hoogkerk Gereformeerde kerk (vrijgemaakt)
Hoendiep 232
Voorprogramma:
Gospelkoor Exaltation
Zondag 11 mei Rouveen De Levensbron
Esdoornlaan 3
Vrijdag 16 mei Zwijndrecht Maranathakerk
Prinses Beatrixstraat 1
Voorprogramma:
Gospelkoor Share
Vrijdag 30 mei Terneuzen De Levensbron
Sloelaan 40
Zondag 1 juni Hardenberg Kandelaarkerk (Heemse)
Weidebuurt 9
Voorprogramma:
SOS Worshipband
Vrijdag 20 juni Assen De Kandelaar
Oude Molenstraat 20
Voorprogramma:
Praiseband DADicate

De organisatie ter plekke wordt steeds opgepakt door meerdere GKv-gemeenten samen, in nauwe samenwerking met De Verre Naasten.

Martin Brand

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

5 Comments
 • chrisferket
  Beantwoorden 4 april 2014 at 10:22

  Wanneer ik je enthousiasme zie en je lichaamstaal om die vonk over te brengen naar de luisteraar die dikwijls zoekende is zoals ikzelf dan begint er een klein vuurtje te branden in mijn hart en wil ik zo mijn best doen om te bereiken wat jij ons probeert te zeggen. Ik probeer maar het is moeilijk!

  • Redactie
   Beantwoorden 4 april 2014 at 11:57

   Maar je weet het he? Geloven is leren vertrouwen en loslaten. Er was er maar Een die het allemaal goed deed. Voor ons. Probeer te geloven in liefde die niet te verdienen is. Elke dag is die liefde even groot. Onvoorstelbaar. Maar waar.

   • Suzan
    Beantwoorden 18 mei 2014 at 21:13

    Prachtig zeg! Wat een mooie boodschap en wat een gave heb jij gekregen van onze grote God dat je het zo mooi, helder en zo enthousiast kan brengen!

 • chrisferket
  Beantwoorden 4 april 2014 at 12:14

  Hartelijk bedankt voor je bemoedigende woorden. Ik hou er mij aan vast. Succes met de tour!

 • gerardvanderstar
  Beantwoorden 17 mei 2014 at 05:15

  Gisteravond Jezus energie gekregen of is deze gereactiveerd;) dank God voor het meemaken, meevoelen, meedoen, meegaan, meedansen, meeklappen, meezingen, meelachen, meehuilen, meepraten, meeleven, mee… Samen in de Naam van Jezus

Geef een reactie

Follow us on Instagram