Bestel nu het nieuwe album!

Volg Martin Brand op social media. Laat je inspireren en blijf op de hoogte!

Follow Us

Instagram

Nationale ‘Wens-Tour’ impressie (met filmbeelden)

Nationale ‘Wens-Tour’ impressie (met filmbeelden)

De Nationale Concerttour ‘de Wens’ van Martin Brand & MisSion zit er na 12 concerten bijna op. Komend najaar zal het laatste concert in Emmeloord zijn. Tijd om even letterlijk en figuurlijk terug te kijken. Het hele concert is online te zien!

IMG_1705_March 22, 2013_21-17

We zijn vooral dankbaar voor
De paar duizend concertbezoekers die we over Jezus’ liefde mochten vertellen en konden aanmoedigen om met Hem (verder) te gaan. Er waren opvallend veel zoekende mensen naar deze tour gekomen. Het hoogtepunt voor mij was toch wel het concert in het hartje van de Jordaan in Amsterdam waar de boodschap van Gods liefde, vergeving en nieuw leven diepe indruk maakte op enkele volwassen bezoekers die nog nooit van hun leven bij een gospelconcert waren geweest. Of die vrouw die jaren geleden op de kerk was afgeknapt maar werd meegenomen door een vriendin. Ze zat te huilen toen ze hoorde over God die groter is dan mensen. Hij wil met haar verder. Of dat echtpaar dat de hoop had opgegeven om samen verder te kunnen. Ze werden toch in hun hart aangesproken en zijn samen hulp gaan zoeken. En zo kan ik een tijd lang doorgaan met verhalen over hoe God deze concerten heeft gebruikt. Om christenen te bemoedigen en zoekers de richting te wijzen naar Jezus. We zijn dankbaar!

Veel exemplaren van het nieuwe album ‘de Wens’ zijn verkocht en we hebben hele mooie reacties van luisteraars gekregen. Heb jij deze cd nog niet in je collectie? Je kunt ‘em hier bestellen voor 14,50 euro. 

Duizenden euro’s opgehaald voor zendingswerk
We hebben tijdens deze tour ook aandacht gevraagd voor een prachtig zendingswerk in Afghanistan waar vrouwen (en hun mannen) worden voorbereidt op de geboorte van een kindje. Op deze manier worden vele levens gered (Afghanistan staat erg hoog op de ranglijst moeder- en kindersterfte bij geboorte). Het publiek is gul geweest. Er zijn duizenden euro’s opgehaald en honderden vrouwen krijgen namens het Nederlandse publiek een gratis cursus aangeboden. Onze hoop is dat zij ook de drijfveer, de liefde van Christus zullen proeven en persoonlijk ontdekken.

We zongen in heel diverse kerken en elke avond is toch wel uniek geworden. We bidden altijd met elkaar om inspiratie, creativiteit en openheid voor Gods leiding. En we staan dus niet erg verbaast als elke avond dan ook een eigen karakter krijgt. Zo waren we te gast in de Bethel in Drachten waar de avond naast evangelisatie meer gericht was op bemoediging van kerkelijke vrijwilligers.

Het concert is in het geheel terug te kijken! Zie hier het filmpje! Veel plezier. 

Comments
  • Mariet Fidder ( geh. van de Belt)
    8 augustus 2013

    Net met tranen in de ogen zitten kijken èn luisteren naar de opname van de Wenstoer,met name het fragment van het gedicht ( op muziek) en jouw bemoediging, dat geeft ook kracht! dank Martin voor al het delen,de muziek en woorden, we weten niet wat morgen gebeurt,zie juli, wel het thuisgevoel ondanks duizend vragen!

  • 12 augustus 2013

    Zoooooo…..wat heb ik genoten van dit prachtige concert, bedankt!!!

Geef een reactie