Wens Tour naar Katwijk en Drachten…

De WENS tour komt op stoom en trekt de komende maanden nog met ruim 50 zangers en musici door het land. Onder leiding van Martin brengt MisSion Gospelkoor een indrukwekkend avondvullend programma. Eerlijke luisterliedjes, samenzang, swingende gospels en natuurlijk de nieuwste liedjes van Martin Brand komen voorbij. De reacties op de eerste concerten zijn erg positief en we zijn blij dat we voorlopig nog niet klaar zijn met de tour!

Kom en beleef dit concert ook mee, we komen vast ook bij jou in de buurt! De komende weken in Katwijk en Drachten…!
Voor de tour-agenda – KLIK HIER

IMG_1705_March 22, 2013_21-17

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

Comments
 • aukje

  Bijzondere avond……zo warm….zo samen……zo echt……zo puur…….veel emotie…….prachtig!!!
  45 minuten in de auto gezeten……..was zeker de moeite waard……prachtige cd!!!!

  4 februari 2013
 • Wat een fantastische avond. Vol sprekende liederen echt de moeite waard en was ook zeker de moeite waard om hiervoor helemaal naar assen toe te komen. De cd ook gelijk maar aangeschaft en word nu al weer grijs gedraaid. Bedankt voor deze mooie en inspirerende avond!

  4 februari 2013
 • Mariet Fidder ( van de Belt gehuwd)

  Geweldige avond: puur en warm, Martin heel enthousiast, inspirerend en eerlijk, fijne swingende band, koorleden heel expressief en mooi afwisselend qua zang! Ze waren goed te verstaan, was bij 4 maten glimlach wel anders.Sommige liedjes komen wel binnen zoals Jeruzalem! ‘Onvoorwaardelijk ‘ prachtig…Er zijn heftige teksten bij, waar je zeker wat mee kunt! Ik zat heerlijk tussen de boxen in!Zeker de moeite waard om te gaan zien en LIVE de CD mee te beleven!

  5 februari 2013

Geef een reactie

You don't have permission to register