Bestel nu het nieuwe album!

Volg Martin Brand op social media. Laat je inspireren en blijf op de hoogte!

Follow Us

Instagram

Nationale ‘Wens Tour’ loopt ten einde…

Nationale ‘Wens Tour’ loopt ten einde…

Volgende week vrijdag zijn we met het hele team van zangers en professionele muzikanten (ruim 50 mensen op het podium) in ’s Gravendeel voor het laatste WENS CONCERT van 2013. De reacties op de tour zijn ontzettend positief. Zowel muzikaal als geestelijk is het een heel rijke tour geweest. We zijn dankbaar en zien enorm uit naar de laatste paar concerten. Ik wil je dan ook van harte aanmoedigen om erbij te zijn als we dit muzikale programma brengen in Zuid Holland. Neem gerust ook vrienden en familie mee dit weinig of niets hebben met het christelijk geloof. Juist ook voor hen is dit een heel geschikt programma. Meer info over locatie en aanvang op DEZE WEBSITE

Comments
 • Mariet
  29 november 2013

  Ha Martin,
  Die tour is voor iedereen een aanrader,kan er van meespreken!
  Het enthousiasme van jullie als koor,band en leider werkt heel aanstekelijk, mooie teksten en muziek! In welke plaatsen kom je nog met de tour?Emmeloord was net te ver weg…
  Samen nog goede avonden toegewenst!
  Hartelijke groet van Mariet

 • Foekje Westerop
  7 december 2013

  Hallo Martin,
  Nog nagenietend van de heerlijke avond wil ik jou,,de band en het koor hartelijk bedanken voor de mooie liederen die jullie met passie en enthousiasme gezongen hebben.
  Alles wees naar de Here Jezus,ook de woorden die je gesproken hebt,Martin,kwamen recht uit je hart. Je bent echt een voorbeeld voor velen, dat je door alles heen wat je meegemaakt hebt zo kan zingen over de liefde van Jezus.
  Je bent een man naar Gods hart!!
  Ik wens je nog vele gezonde en gezegende jaren toe samen met je gezin en dat je nog vele mensen mag bereiken met de blijde boodschap!

Geef een reactie