Bestel nu het nieuwe album!

Volg Martin Brand op social media. Laat je inspireren en blijf op de hoogte!

Follow Us

Instagram

Z.G.A.N. album!

Z.G.A.N. album!

De afgelopen weken stonden in het teken van mijn nieuwste studio album “ZO GOED ALS NIEUW” (op enkele gebruikssporen na). Inmiddels zijn we toe aan de laatste loodjes voordat het mixen begint en de cd na de zomer verschijnen kan!

*niet definitieve hoes

Op het album laat ik nog wat meer van mezelf zien dan eerder. Met de mooiste (niet eerder verschenen) liedjes uit mijn voorstelling Hollandsche Nieuwe en meer nieuwe Nederlandstalige nummers die ik schreef dit laatste jaar… Ik ben er heel erg blij mee en eerlijk gezegd ook wel een beetje trots en heel dankbaar om wat we met elkaar hebben gemaakt!

Dit album is de volgende stap van de nieuwe muzikale weg die ik ben inslagen met Piekfijn. En inhoudelijk is dit album de samenvatting van wat ik de afgelopen 3 jaren heb geleerd en mijn persoonlijke groei. Maar als je houdt van mijn muziek, zal je ‘mijn stijl’ nog wel herkennen… 😉 Iets met aard van het beestje…

De nieuwe liedjes gaan over geloven, liefhebben, vrij zijn, vriendschap, schijnheiligheid, gezin, loslaten, hoge verwachtingen, lachen én de Here Jezus… Een album over het volle leven dus. Nooit eerder kwamen zoveel thema’s bij elkaar op mijn cd’s. En nog niet eerder stonden er zoveel vrolijke tracks op mijn album. Ik wens je vele uren luisterplezier in inspiratie!

Bestellen kan na de zomervakantie. Als je mijn werk als ‘vriend van’ ondersteunt krijg je dit album als tegenprestatie als eerste thuisgestuurd. Dank voor je hulp! Mede hierdoor kon dit album worden gemaakt en opgenomen met geweldige vakmensen!

In mijn najaarstheater tour is het album voor het eerst verkrijgbaar. Bij het reserveren van je tickets zou je de cd met korting kunnen meebestellen en tijdens de voorstelling bij de cd-tafel kunnen ophalen.

TRACKLIJST Z.G.A.N.
(ja, het zijn er lekker veel…)

Ontslagen
Nu en dan anders
Mijn Jezus
Man op het Strand
Stuk verdriet
Schuif hier maar aan (mannenversie)
Stille Tijd
Oude liefde roest niet
Heel mooi zingen
Ik niet
Voor je kiezen (voor Noah)
Ik kan het doen (kan het ook niet doen)
Jij bent niet alleen
Mag ik deze dans
Ik wens je moed (met Elise Mannah)

Comments
  • Mariet
    22 mei 2018

    whow Martin,tekst spreekt aan, ik snap alleen de zin:’maar wij leken niet strijden’ niet,
    het is ook nog maar een opborrelen van … begrijp ik.Ga zo door!

Geef een reactie