a

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vistraxiti rtssa periculiser ex, nihil lab teger enim nequm lutpatetendis in mei meis an pericula.

Instagram

Follow Us

Image Alt

51141_de_wens_booklet-coverHet is zo ver! Mijn nieuwste cd is klaar en gaat richting de fabriek om geperst te worden. Bij deze de luistervoorbeelden. Ben heel benieuwd hoe de liedjes gaan landen, we zijn al zo lang bezig met dit project. Het was een bijzonder proces, dat kunnen we wel zeggen.

De komende 2 weken hebben we een speciale actie voor je. Je kunt de cd dan voor slechts 11,55 euro (!) bestellen. Vanaf 3 februari gaat de normale prijs in (14,50). Het is mijn grote hoop dat jullie massaal gaan bestellen. Om zelf van de muziek te genieten, maar deze cd is zeker ook geschikt om weg te geven aan mensen in je omgeving. De liedjes zijn voor een groot deel op ‘zoekers’ gericht. Ben erg benieuwd naar jullie reactie.  Je kunt hier bestellen!

Voor mensen die de onderstaande Flash-Player niet kunnen openen, zijn hier linkjes naar de fragmenten, hoop dat het zo wel lukt om alles te beluisteren.
Comments

Geef een reactie