Najaars kerkentour ‘Vuur en Vlam’ van start

De Verre Naasten presenteert, samen met gospelzanger en spreker Martin Brand: ‘In vuur en vlam’. Een inspirerend luisterprogramma over God zoeken, Hem leren liefhebben en je geloof delen, wereldwijd. Met deze kerkentour wil De Verre Naasten het wereldwijde zendingswerk van de Gereformeerde Kerken vrijgemaakt (GKv) dichterbij brengen.

Dat begint met passie voor Gods Koninkrijk. Om dat vuurtje (weer) aan te wakkeren en je bewust te maken van jouw vonk, heeft De Verre Naasten, samen met gospelzanger Martin Brand, en zijn vaste begeleider Jaap Kramer, een uniek programma samengesteld.

Met mooie liederen, een pakkende overdenking en inspirerende verhalen, van dichtbij en ver weg. Kom ook en laat je ‘in vuur en vlam’ zetten!

In mei en juni 2014 was de kerkentour in Bunschoten-Spakenburg, Hoogkerk, Rouveen, Zwijndrecht, Terneuzen, Hardenberg en Assen. Prachtige concerten met zo’n 3000 enthousiaste bezoekers. Op www.geloofdelenwereldwijd.nl staan foto’s van de verschillende avonden. Alle bezoekers samen sponsorden meer dan 1200 werkweken voor ds. Kuber en zijn team evangelisten in India, Nepal en Bhutan.

Wegens dit grote succes is de kerkentour in het najaar van 2014 opnieuw present in zes kerken in Nederland. De toegang is gratis, wel is er een collecte voor de onkosten en zoekt De Verre Naasten sponsors voor het werk van evangelisten/predikanten op Papoea. De avonden beginnen steeds om 19.30 uur. Let op: vol = vol!

Je bent van harte welkom in:
Vrijdag 5 september, Den Helder
GKv Morgenster, Bijlweg 9
Zondag 7 september, Rotterdam
GKv Rotterdam-Delfshaven, Kuipersstraat 19, Voorprogramma: True Colors
Vrijdag 12 september, Ureterp
De Levensbron, De Feart 85 Voorprogramma: Amfora
Vrijdag 10 oktober, Zwolle
Koningskerk (Zwolle-Zuid), Landsheerlaan 5, Voorprogramma: Response
Vrijdag 24 oktober, Lelystad
De Lichtbron, Pauwenburg170 Voorprogramma: Berjan Welink en band
Vrijdag 7 november, Leeuwarden 
GKv Morgenster, Vrijheidsplein 1, Voorprogramma: Joyfull

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

Comments
  • Beste Martin,

    Ik kan jou posts moelijk lezen en ik denk dat dat te maken heeft met het lettertype wat je gebruikt. Vooral de letter ”e” is onduidelijk en dat leest lastig. Ik hoop dat je er wat aan kunt doen. Bvd!

    21 augustus 2014

Geef een reactie

You don't have permission to register