Bestel nu het nieuwe album!

Volg Martin Brand op social media. Laat je inspireren en blijf op de hoogte!

Follow Us

Instagram

ONGEKEND: luisterliedjes over ‘dicht bij God willen zijn’

ONGEKEND: luisterliedjes over ‘dicht bij God willen zijn’


In 2005 verscheen Martins debuut: ‘ONGEKEND’. Martin had nog maar net een rust en een Liefde gevonden en een liefde die totaal nieuw voor hem was…

ongekend

Vandaar ook de titel van de cd ‘ONGEKEND’.
Liedjes als ‘Vandaag’ en ‘Heer, laat me vol zijn van U’, ‘Weg Terug’ ‘U bent mij genoeg’ en ‘Woorden Kwijt’ zijn altijd dierbare liedjes gebleven die hij bijna elk concert nog zingt. Het verlangen naar God is gebleven. Hij is nog steeds ONGEKEND GOED zoals de titelsong van het album zegt.

Martin: “Ik merk dat veel mensen vooral mijn nieuwste albums hebben, maar de eerste cd’s eigenlijk niet kennen. Daarom wil ik op dit blog de komende tijd wat van mijn eerdere werk aan jullie laten horen. Ik zou het leuk vinden als deze ‘oudere’ liedjes (ach, wat is oud eigenlijk he?) hun werk nog zullen doen. Je kunt de cd ONGEKEND bestellen in de webshop en dan heb je ‘em dezelfde week nog in huis. Voor jezelf of om weg te geven. Kijk maar. Door een cd te kopen ondersteun je ook mijn werk en maak je het mogelijk dat ik nieuwe cd’s kan blijven maken. ”
OM ‘ONGEKEND’ TE KOPEN EN TE GENIETEN VAN LIEDJES OVER ‘DICHT BIJ GOD ZIJN’- KLIK HIER

Heb jij het album ONGEKEND al? Heb je er wat aan gehad? Welk liedje spreekt je in het bijzonder aan? Ben benieuwd naar je reactie. Bij deze wat luistervoorbeelden…

 

Comments
 • Jannieka Scheinhardt ter Borg
  9 augustus 2013

  Ik heb de cd,het lied U bent mij genoeg vind ik zo mooi,maar ik zing het mee met een gebed in mijn hart dat het echt zo wordt!
  Hij is het waard!!

 • Margreeth de Haan
  9 augustus 2013

  Ik heb juist de eerste cd’s van je in huis en draai ze nog regelmatig. Ik vindt de eerste inspirerend en mooi en kan er ook veel uit halen!!! Dit was uit de periode dat ik je zelf mocht bezoeken in Emmeloord om een dienst te doen in Wijnjewoude tijdens het Pinksterfeest met de jongerenafdeling Message & Meeting. Weet je het nog??? Dat was mijn eerste ontmoeting met jou en je muziek en je liefde voor God. Ga ajb door met alles waar je mee bezig bent, maar pas ook op jezelf!

  • 9 augustus 2013

   Ja dat weet ik zeker nog! Ik heb er nog foto’s van! Volgens mij was er ook een groepje tienermeiden dat ‘I Will follow Him’ zong!

 • linda
  10 augustus 2013

  Ik kan enorm genieten van je liedjes. Morgen neem ik je cd ‘ongekend’ weer eens mee in de auto. Ik ga mensen met een verstandelijke beperking ophalen voor de kerkdienst. Gelijk het eerste nummer ‘vandaag’ is al een lied waar je blij van word. Meestal gaat dit nummer 3x op repait. Fijne zondag en sterkte in het voorgaan in de basis. Ik zie ernaar uit om deze te beluisteren via dienst gemist.

 • Mariet
  12 augustus 2013

  Vandaag ,meestal onder de douche het voornemen voor die dag,neurie en zing 1e couplet dan ( ken de rest niet goed) + refrein en als ik een kop thee ( ipv. koffie…) in m’n hand houd..

Geef een reactie