Luister naar een uitzending van Brandbrief over oordelen. Misschien helemaal zo slecht nog niet…

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

Comments
 • Ja zo zijn wij mensen, maar…………met Jezu’s mededogen ga je eerst die splinter bij jezelf zien, en kijkt of je die ander kunt helpen.

  21 oktober 2013
 • Mariet

  Dag Martin, mag ik hierop reageren met een stukje wat ik gevonden heb?
  Slaat op jouw blog, maar ik : ik kan jou ( nog) volgen!
  Gr. mariet

  21 oktober 2013
 • Tuurlijk

  21 oktober 2013
  • Mariet

   Ik had een stukje van Anselm Grün gevonden over Wees wie je bent: Ontdek je ware gezicht.Sprak me aan, ontdek eerst jezelf in God, voordat je ook maar denkt aan een ander… Voor onze levensweg is nodig: laat je niet door anderen voorschrijven welke weg je moet gaan, ga je eigen weg. Word jezelf. Ontdek de oorspronkelijke en onvervalste persoon doe God met jou heeft bedoeld.En heb de moed om datgene wat oorspronkelijk is, in jouw leven te realiseren. Wie was jij, voordat je ouders je hebben opgevoed?Wie was jij in God,voordat je werd geboren? Herinner je je goddelijke kern. Als je daarmee in contact komt,kun jij je weg in vrijheid ( met God voor mij)gaan. Toon je ware gezicht,dat is onze levenstaak,toch?Bevrijd je van alle ziekmakende beelden,ooit in je levensgeschiedenis ervaren, van zieke godsbeelden. Wanneer jij door het gelaat van Jezus jouw oorspronkelijke gezicht ontdekt, dan zal er een genezende invloed op jouw omgeving uitgaan.Leer in ieder mens het gelaat van Jezus ontdekken.Zoals ik dat zie in jou,Martin! Nu nog in mezelf, graag het onvervalste beeld!Ken jij Anselm,zijn boeken of stukjes of….?Zoekende…

   8 november 2013

Geef een reactie

You don't have permission to register