Paasvoorstelling met de Zandtovenaar en Martin Brand

Het duurt nog een half jaar, maar zandtovenaar Gert van der Vijver en Martin Brand zien er naar uit. Een wens die ze al jaren hebben gaat uitkomen. De bevriende creatievelingen hebben hun krachten gebundeld in de visuele muziektheater voorstelling ‘Dichtbij Pasen’. Een prachtige familievoorstelling waarin de thema’s uit de bekende Passie – vriendschap, verraad en vrijheid tot leven komen. Met Jaap Kramer, Henk Doest, Frank van Essen, Luca Genta en MisSion Gospelkoor! Een unieke samenwerking.

De kaartverkoop gaat al snel. Wil jij er ook bij zijn. Dat kan tot nu toe in het Schaffelaar theater in Barneveld (zaterdag 4 april) en in de Stadsgehoorzaal Kampen (donderdag 2 april). Op eerste paasdag zal het hele team een inspirerend paasconcert verzorgen in tweede Exloermond. Hierover binnenkort meer info!

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

Comments
 • H. Bakker-de Lange

  Hallo Martin,
  Dit lijkt me een heel mooi kado voor mijn moeder, maar ik vraag me af “waar kan ik de kaartjes voor 2 april in Kampen bestellen?” Hoop dat je me hierbij verder kunt helpen.
  Vriendelijke groeten uit Lemmer,
  Henny Bakker

  15 oktober 2014
  • Goed idee Henny! 😉 Je kunt kaarten online bestellen bij de stadsgehoorzaal (zie link in artikel) en je zou ook met het theater kunnen bellen en telefonisch reserveren. Tot dan!

   15 oktober 2014
 • wigpromotie

  Is het niet een idee om op goede vrijdag in Katwijk te komen? Ze hebben daar een soort schouwburg. Misschien kun je kijken of je iets kunt regelen met de Baptistenkerk uit Katwijk die daar in kerkt. Ook veel mensen van Stichting Piek (van het concert in juni) kerken daar en kunnen misschien helpen hierin…

  15 oktober 2014
 • Anja

  Wat dacht je van Kollumerzwaag? Honger!

  16 oktober 2014
 • Barbera

  Wat bijzonder: meteen kaartjes geregeld…..heerlijk om naar uit te kijken!!

  17 oktober 2014
 • Klein foutje. Op de link op je hoofdpagina staat pasen 2014. Ik hoop dat je 2015 bedoelt. 😉

  17 december 2014
 • Petra de Ruiter

  Hoi Martin Ik zag in je agenda staan dat je in de Basis komt 5 april samen met Gert Vijver, klopt dat, want ik las daarna dat je een concert geeft op 5 april in Exloermond. Ik zou er graag bij willen zijn.

  14 maart 2015

Geef een reactie

You don't have permission to register