Piekfijn! Martin Brand & Elise Mannah

Dat liedjesschrijvers en theatermakers Elise Mannah en Martin Brand een klik hebben was al duidelijk. Tijdens hun Zonneklaar tour in 2015 bleek hun samenwerking een schot in de roos. Dat merkten zijzelf én het publiek. Dat er een vervolg zou komen is dus geen grote verrassing wellicht… Piekfijn is de werktitel voor een kerstalbum én tour!

Martin: “Dit jaar zullen Elise en ik samen gaan werken aan een gloednieuw kerstalbum. Voor het eerst dat ik een cd op deze manier met een andere artiest maak. Met nieuwe liedjes van zowel Elise als mijzelf over kerstfeest en alles wat daarmee samenhangt. We zien uit naar onze eerste schrijfafspraken in april. Ergens wel gek om voor de zomer al ‘kerst in te duiken’, maar toch,  de eerste brainstorm was inspirerend. We hebben ontzettend veel ideeën. Het zal een album worden met volop ruimte voor mooie, kwetsbare kerstliedjes waarin we iets van ons hart en geloof delen en ons verplaatsen in de verschillende ‘personages’ uit het bekende kerstverhaal. Maar ook met cabaret achtige gekkigheid…

Dat houdt de balans van het programma mooi in stand en… we vinden dat gewoon leuk!

IMG_0161

De eerste brainstorm leverde al een leuke tijd op… Waarom lacht Elise hier zo hard?

In de weken voor kerst zullen Martin en Elise met een voltallige band én koor DV op tour gaan en hun nieuwe liedjes presenteren in een theaterprogramma met de werktitel ‘Piekfijn’.

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

Geef een reactie

You don't have permission to register