Pinksterfeest Friesland opnieuw raak!

Opnieuw raak… Zo voelde het in de weken voorafgaand aan Praise United Friesland. De finale van Praise United is het grote concert. Voor mij voelt het concert meestal als een heerlijk toetje, maar tijdens repetities raak ik al zo voldaan! In de harten en levens van koorleden is al zo’n mooi proces gaande in een PU maand. Ik denk dat ik het zonder concert ook de moeite waard zou vinden. De reacties van koorleden ontroeren me.

Neemt niet weg dat het Pinksterfeest in Veenklooster weer een groot feest is geworden. Veel samenzang, inspiratie en een aanmoediging om gedreven door Gods Geest een volgende stap op het water te zetten. Geloven.

Vandaag dansen op toekomst muziek. Gelukkig staat de dansvloer vol en bewegen we niet alleen!

Op dit moment is Praise United van start gegaan in Apeldoorn. En na de zomervakantie trappen we voor het eerst af in Leusden! Ook Ten Boer staat weer op het programma dit najaar! Elke keer weer een verrassing hoe het feest van de Geest zal verlopen! Maar God is goed, dus ik zie er naar uit!

meer info en opgeven voor PU kan via www.at-tickets.nl

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

Geef een reactie

You don't have permission to register