Spreker & Zanger

Martin Brand is een landelijk gewaardeerde spreker en gospelartiest in de volle breedte van de christelijke kerk. Hij verzorgde vele honderden optredens en bracht 8 gospelalbums uit. Martin uitnodigen voor een evenement, dienst of jouw trouwdienst? Dat kan?

Want of het nu gaat om een zondagse dienst, jongerenavond, evangelisatie programma, conferentie, concertavond of groot evenement. Door openheid, enthousiasme en oprechte liefde voor God en mensen weet Martin jong en oud te boeien met zijn liedjes en verhalen.

Martin: “Het liefst spreek ik voor zowel gelovigen als mensen die nog zoekend zijn. Ik probeer aansluiting te zoeken en zonder al te veel ‘tale Kanaäns’  iets te delen van de Bijbelse boodschap en de liefde van God. Eenvoudig maar niet vrijblijvend. Ik ben heel dankbaar dat door de jaren heen best veel mensen op zoek zijn gegaan naar God en tot geloof zijn gekomen. Ook mijn ‘optredens’ mochten daar regelmatig een schakeltje in zijn. Dat maakt me enorm blij en motiveert me om door te gaan”.

Martin is intensief betrokken bij zijn kerk ‘de Basis’ in Apeldoorn. Een eigentijdse kerk, gericht op zoekers. Een aantal keer per maand spreekt en zingt hij in de dienst en tevens maakt hij deel uit van het programmateam en is hij verantwoordelijk voor muziek/samenzang in de samenkomst. Ook is hij ambassadeur voor de internationale organisatie Operatie Mobilisatie waar hij 5 jaar full time werkzaam voor was als spreker.

Wil je Martin uitnodigen voor een evenement in jouw omgeving? Een concert organiseren? Ga je trouwen en zou je Martin willen vragen de dienst te verzorgen? Een huiskamerconcert plannen of juist een grote bijeenkomst? Ander idee? Neem gerust contact op met Anneke Doest.

 

 

Geef een reactie