Prachtig lied uit ‘de Passie Nabij’

In ‘De Passie Nabij’ zong ik het lied ‘voor Marie-Louise’ van Herman van Veen. Het liedje heeft een intimiteit en kwetsbaarheid in zich die me enorm raakt.

In de voorstelling was dit het liedje van Maria die Jezus een veilig thuis zou willen bieden terwijl ze ook wel weet dat de toekomst niet makkelijk zou zijn voor haar zoon.

Gisteren kwam Henk met deze live opname… Gelijk was ik weer terug in de sfeer van een paar weken geleden. Ik wil het lied graag met je delen. Ik vind ook de ommekeer aan het einde zo mooi. Waar je iemand vandaag je huis, armen en liefde aanbiedt in moeilijke tijden, zal het misschien ooit andersom zijn. En hoop je terug te kunnen vallen op iemand die dan voor jou een kamer klaar heeft gemaakt.

“Maak je niet ongerust. Vertrouw op God en vertrouw op Mij. In het huis van Mijn Vader zijn vele kamers. Ik ga daarheen om een plek voor jou klaar te maken…”

Piano/accordeon/toetsen: Henk Doest,
Viool: Frank van Essen
Cello: Luca Genta
Gitaar: Michael Rothuizen

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

Comments
 • Mariet

  Dank je wel voor het delen van juist dit lied, zo prachtig ook als moeder zijnde ,Martin!

  3 mei 2017
 • Alie Bakker La Grouw

  Bedankt voor dit lied waar zoveel inzit Martin.
  En wat een genade dat God met Zijn eeuwig uitgespreide armen voor
  iedereen een plaats heeft.
  Hartelijke groet van Alie.

  9 mei 2017

Geef een reactie

You don't have permission to register