Bestel nu het nieuwe album!

Volg Martin Brand op social media. Laat je inspireren en blijf op de hoogte!

Follow Us

Instagram

Praise United in alle provincies! …behalve Limburg?!

Praise United in alle provincies! …behalve Limburg?!

Vandaag kwam het team van Praise United bij elkaar om te plannen voor 2015. We zien dat Praise United blijft groeien en veel mensen genieten van het zingen, geloof delen en een groot concert geven in een maand tijd. Wij als team zijn ook nog steeds enthousiast en kunnen melden dat in 2015 projecten zullen zijn in alle provincies van Nederland… behalve Limburg.

Dat is niet uit overtuiging. Maar we hebben geen contacten in Limburg om dit te organiseren met ons. Ken jij iemand die ons zou kunnen en willen helpen om PU in Limburg te organiseren? Wij komen graag in contact!

We zien ernaar uit om met christenen uit het hele land op te trekken binnen deze projecten. En we dromen stilletjes van een gezamenlijk concert met alle koren samen. Dat zou toch een geweldige ervaring zijn! Uit alle kerken, jong en oud, uit heel Nederland. En dan zingen over de liefde en grootheid van onze God. We zien er naar uit!

Comments
  • Veltens
    22 augustus 2014

    ik vind het dat julie verder gaan dan zwolle ,nederland houd niet op bij zwolle en in oost groningen hebben het evangelie hard nodig en hoop dat jullie eens in veendam komen.Met vr gr E.Velten.

  • 22 augustus 2014

    In Enschede is er zeker ook belangstelling!!
    Als we weten wat er voor gedaan moet worden kunnen we proberen het daar ook te regelen!

Geef een reactie