Praise United Zwolle was een groot feest!

Praise United Zwolle 2013Ruim 1400 bezoekers en een koor van 260 enthousiaste christenen uit de hele regio van Zwolle hebben een geweldig feest beleeft op 2e paasdag. Onder de titel ‘Vier het Leven’ werd uit volle borst gezongen en gevierd dat de dood is overwonnen door Christus.

De organisatie van Praise United Zwolle is dankbaar en overweldigd door alle positieve respons. Momenteel wordt al gesproken over een vervolg in 2014. Praise United is een koorproject onder leiding van Martin Brand en Henk Doest. In 4 repetities wordt met een grote groep mensen uit zoveel mogelijk verschillende kerken een concert ingestudeerd.

Veel tijd om te bekomen van het feest in Zwolle hebben Martin en Henk niet. Over 2 weken start Praise United in Friesland en ook in Huizen is een organisatie bezig met de voorbereidingen voor het project voor komend najaar. Martin: “Het is zo waardevol om mensen te ontmoeten, elkaar op te bouwen in geloof, iedereen een plekje te gunnen en zich welkom te laten voelen. Hoe groot of klein ons geloof ook is, we zingen van Gods grote liefde waar we allemaal in passen. Dat is bijzonder en ik zie dat er altijd bijzondere dingen gebeuren als mensen over Jezus gaan zingen. Dat is de kracht van Praise United. Zonder opsmuk en in alle nuchterheid (en vrolijkheid) met elkaar het Leven delen. Ik kan niet wachten tot de volgende PU!” 

Ook eens zoiets organiseren in jouw regio. We denken graag met je mee. Stuur gerust een contactformulier via deze website!

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

Comments
 • de dijkstra's

  ik heb door internet heerlijk kunnen genieten van deze avond in Zwolle,ik was er een beetje live bij. Dankje wel Martin voor jou uitbundige zang en ook het koor,bedankt

  2 april 2013
 • Barbera

  GEWELDIGE avond; dank aan allen die er aan meegewerkt hebben!
  Jammer voor diegenen die de zaal al uit waren, maar ook de toegift was super; we hebben genoten! Als er in 2014 een vervolg komt: hierbij
  reserveren we vast een paar kaartjes:) Met hartelijke groet.

  3 april 2013

Geef een reactie

You don't have permission to register