Bijna 500 mensen zingen mee met koorproject!

pu64Onlangs vertelden we je hier dat Martin betrokken is bij drie grote koorprojecten de komende maanden. Gospelproject: Praise United Friesland en Zwolle en de theatervoorstelling Vier Maten Glimlach in Hardenberg. De reactie is enorm en heeft ons verrast, bijna 500 mensen hebben zich inmiddels opgegeven voor 1 van de drie concerten. Binnenkort is op deze site te lezen waar de concerten worden gegeven. Misschien wil jij het live gaan meemaken, je bent natuurlijk welkom.

De lokale organisaties zijn hierdoor nog enthousiaster geworden en samen met Martin Brand en Henk Doest wordt achter de schermen hard gewerkt aan alle voorbereidingen.

Wilde je ook graag meedoen?
Dan hebben we bij deze goed nieuws, vers van de pers. Na de zomervakantie zullen we starten met het opzetten van Praise United in HUIZEN! Als je een Praise United wil organiseren in jouw omgeving, neem gerust contact met ons op via deze website.

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

Comments
 • Boukje Procee-Visser

  Geweldig, de derde keer praise united Friesland.
  Heb me al weer opgegeven, en er heel veel zin.
  Ben nog steeds aan het nagenieten van puGroningen Kerst.
  Straks weer een nieuw projekt, opbouwende oefenavonden,
  en zelfs twee concerten.
  Prachtiig om zo van God te zingen, en dit door te mogen geven.
  Wordt er helemaal blij van.

  13 januari 2013

Geef een reactie

You don't have permission to register