Regisseur nieuwe show Elise Mannah!

Ik ben heel blij dat ik als regisseur mag meewerken aan de nieuwe voorstelling van Elise Mannah. Al vaker werken Elise Mannah en ik samen en stonden we vooral naast elkaar op de planken en in de studio. We hebben al best wat samen (mee)gemaakt.

Twee theatertours, een ‘Piekfijn’ kerstalbum, optredens op conferenties en de grote Nederland Zingt dag waar we naast mooie liedjes ook wat grappige types speelden. Daaruit is een mooie samenwerking ontstaan waarin we elkaar vertrouwen en elkaars kracht zien. Daarom ben ik ontzettend bij dat Elise me de regie van haar nieuwe theatershow ‘Als ik zo vrij mag zijn’ heeft toevertrouwd.

We zijn al maanden bezig met het script, liedjes en de verhaallijn en ik kan je zeggen dat ze dit najaar iedereen zal verrassen met weer een hele nieuwe kant van haar talent. Elise neemt ons mee in een indrukwekkend waargebeurd verhaal dat haar dit jaar raakte en inspireerde tot deze voorstelling.

Martin Brand

Natuurlijk blijft ze vooral die prachtige liedjes zingen op haar unieke wijze waar zoveel mensen al jaren van genieten. En met Michael Rothuizen op gitaar en Henk Doest vertrouwd op toetsen kan het niet anders dan een heerlijke theateravond worden! Ik zou zeggen, bestel je tickets snel en neem je geliefden mee!

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

Geef een reactie

You don't have permission to register