Ruim 12.000 mensen beleefden ‘Jozef’

Na het indrukwekkende succes van 2017 was het spannend om Jozef de Musical opnieuw te spelen in 2018. Zou de zaal wel vol zitten, zelfs met (6!) extra voorstellingen? Zouden mensen niet al ‘verzadigd zijn’? Nou, we zijn enorm verrast!

Met enkele nieuwe liedjes, verdiepende verhaallijn en nog meer repetitietijd om de beleving van spelers nog meer te laten ‘zakken’ werd Jozef 2.0, zoals we het achter de schermen noemden, heel bijzondere tijd. Ruim 12.000 mensen kwamen naar de Basis in Apeldoorn om de musical te beleven en we zijn heel dankbaar voor alle reacties van de bezoekers.

Voor 2019 hebben we leuke plannetjes met Jozef… Later deze maand overleggen we met het team. Je hoort binnenkort vast meer…

6907c38e-fb4b-4fd0-8e8e-a2a8b3cc447b

Voor mij persoonlijk was het even schakelen toen enkele weken voor de premiere duidelijk werd dat ik onverwacht de rol van Jozefs vader ‘Jacob’ en verteller van het stuk op me moest nemen. Twee weken grijs dus…  Gelukkig had ik in David en Corine de Haan en Charissa ten Klooster een geweldig creatief team naast me staan en kon ik de regie de laatste weken met een gerust hart ‘loslaten’. Heb jij de voorstelling gezien?

 

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

Comments
  • Wilma

    Het was fantastisch. Heb erg genoten en werd geraakt door de emotie van de spelers.

    2 januari 2019

Geef een reactie

You don't have permission to register