We zouden iets kunnen doen met ‘de nationale buitenspeel-dag’. Een spontaan idee van Tabitha, onze kinderwerker… Het was kort dag en veel vrijwilligers hebben we nu nog niet… Maar Tabitha had zoveel leuke plannen voor een spelletjes parcours op ons grasveld en terras dat we besloten er maar gewoon voor te gaan. We zouden wel zien…

We zijn enorm verrast door de enthousiaste opkomst van wel 20 kinderen en een heel aantal ouders. Er werd een paar uur lang heerlijk gespeeld en volop kennis gemaakt met buurtkinderen en ouders… Het nieuwe terras werd gelijk in gebruik genomen en het was heerlijk om het levendige sfeertje rondom het #zininHarderwijk gebouw te proeven. Een voorproefje..

Want we gaan door. De kinderen hadden zoveel leuke suggesties en zin om samen een buurt-kinderclub te beginnen. Van cake bakken tot watergevecht. Van toneelstuk maken tot levend ganzenbord. Van zingen tot knutselen, kinderbios en nog heel veel meer… Deze week overleggen we met een aantal ouders die hebben aangegeven wel te willen helpen af en toe. Jij ook interesse? Stuur een mailtje naar Anneke Visscher (Bas.anneke@outlook.com)

Geef een reactie

Ontdek muziek Martin Brand

Contact info

123-456-7890
123, New Lenox, Chicago IL 60606
info@yoursitename.com

Gathering Times

Saturday:
5:30pm

Sunday:
8:00am, 9:15am, 11:00am

Agenda & Tour