“Steekje Los” Reserveer nu

Martin Brand en Henk Doest presenteren dit najaar hun nieuwe voorstelling. Voor het eerst staan de mannen zij aan zij in de muzikale cabaretshow: ‘Steekje Los’. Doest en Brand zijn met volle overgave aan hun welverdiende midlife-crisis begonnen. Ze bleken er buitengewoon aanleg voor te hebben. Dat belooft wat…
Reserveer nu! Try Out najaarstour Katwijk, Barneveld, Kampen, Dordrecht en Gouda! Wacht niet te lang, kaartjes vliegen de deur uit…. 

Bestel nu je tickets voor een dolle rit vol prachtige nieuwe luisterliedjes, onvergetelijke typetjes, kwetsbare bespiegelingen, onnavolgbare gedachtekronkels en heel veel mooie muziek. Over liefde, geloof en breien. Over springen, vasthouden, vage workshops en kwijtraken. Over aftakelen én weer opleven. Jonge vader zijn en ‘een ouwe’ hebben.
En over Jezus. Die ook een Vader had.

Na de eerdere voorstellingen als Hollandsche Nieuwe, de Passie Nabij, Zonneklaar en Piekfijn weet je wat je van deze mannen kunt verwachten. Nou, dat had je gedacht…

De voorstellingen zijn ook het presentatiemoment van het nieuwe album van Martin Brand, waarvan Henk Doest producer is. Reserveer nu voor de try out tour komend najaar. Er is beperkt ruimte omdat de mannen gekozen hebben voor knusse theaterzalen voor een persoonlijke beleving!

De verwachte eindtijd van de voorstelling is 22.30 uur, halverwege is er een pauze.

Post tags:

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

Geef een reactie

You don't have permission to register