Terugblik Praise United Katwijk

Het is moeilijk om de sfeer van Praise United in woorden te vatten. En ‘je had erbij moeten zijn’ is ook al zo’n cliché. Ik kan alleen maar zeggen dat ik ontzettend dankbaar ben voor de maand die we met zo’n honderd mensen hebben meegemaakt in Katwijk. Alleen al in het koor is zoveel gaande tijdens Praise United. Een paar voorbeelden…

Een man die herstellende is van burn out voor het eerst solo zong en daarin zijn vertrouwen op Gods kracht uitzong. Een overwinning. Waarin een vrouw die enorm worstelde met zorgen ervoer dat elke repetitie haar raakte en de gebeden en woorden ‘precies op maat’ waren.

Waarin een zangeres solo zong die aangaf dat ze ‘per ongeluk’ in het koor terecht kwam (ze was eigenlijk op zoek naar een concert, en kwam toen bij het koorproject uit). Deze zangeres was in haar woorden een tijdje ‘van het padje’ en vond de weg naar God en de kerk onlangs terug en zong de sterren van de hemel. De vrouw in het publiek die op zoek is naar God en gegrepen is door de liefde die tijdens het concert ‘op haar afkwam’.

wat PU zo mooi maakt…

Twee stoere tienermeiden die de hele tent op de kop zetten met een prachtige uitvoering van ‘You make beautiful things’ en daarmee laten zien wie God is. Ik kan oneindig doorgaan met de redenen waarom ik God ontzettend dankbaar ben dat ik Praise United steeds weer mag meemaken. Het zijn juist die verhalen van unieke mensen die me altijd raken. Na de zomervakantie op Urk (PU Noordoostpolder) en in Zwolle! Je kunt je opgeven via www.at-tickets.nl Waar verschillende kinderen in armoede een sponsor kregen. Waarin we samen elke week genoten van spontane gebeden, samenzang en natuurijk heel veel mooie muziek instuderen! Dank voor deze prachtige foto’s Corne Houwaard!

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

Comments
 • Jolanda

  Beste Martin en Henk.
  Super bedankt voor de fijne repetitie avonden in Katwijk.Ik heb er heel erg van genoten. Ik had jullie graag persoonlijk bedankt voor de fijne tijd maar na het concert was daar eigenlijk geen ruimte meer voor.Dus bij deze,heel erg bedankt,jullie zijn kanjers

  25 juni 2019
 • Gerda Kaapaan

  Martin en Henk, wat heb ik weer genoten!!!! Zo jammer dat t weer voorbij is! Ik vind t zo bijzonder hoe welkom ik me bij jullie voel. Gaat helaas niet altijd zo ivm mijn handicap en rolstoel, maar hier wordt alle moeite gedaan om me mee te laten doen, zo fijn!
  Jullie stralen de liefde van God uit! Bedankt en hopelijk tot snel! Gods zegen, Gerda Kaapaan

  25 juni 2019

Geef een reactie

You don't have permission to register