a

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vistraxiti rtssa periculiser ex, nihil lab teger enim nequm lutpatetendis in mei meis an pericula.

Instagram

Follow Us

Image Alt

The most wonderful time…?

The most wonderful time…?

Martin sprak in de aanloop naar kerst vorige week over ‘eenzaamheid’ en deze week over ‘loskomen van hebzucht (“my precious….”)’. Misschien dat deze toespraken je zullen inspireren voor je leven en zoektocht naar God. Deel ze gerust met anderen!

Eenzaamheid, hoort wie klopt daar

Hebzucht, delen is vermenigvuldigen

 

Comments
 • 20 december 2014

  Ja Martin, door je dienst over delen te beluisteren zijn mijn ogen opengegaan. Ik leef van een uitkering en weet nu al dat k het met mijn pensioen niet ga redden. Dat maakt mij inderdaad angstig. Dank u dat ik door jou woorden een belofte voor mezelf heb gemaakt om daar niet meer om te piekeren maar om te bidden voor Die Here om te voorzien. Ik heb veel armoede gezien want ik heb 14 jaar in Zuid-Africa gewoond. Daar hadden we veel en daar heb ik Goddank veel gegeven want dat kon. Nu ben ik alleen en bedlegerig en kan dit echt niet meer. Je hebt mijn ogen geopend dat je ondanks alles toch God moet danken en dat ga ik nu meer doen. DANK U Martin voor je woorden!

 • nouk
  20 december 2014

  ongelofelijke mooie toespraken! Zeker er wat van geleerd! Een mooi liedje die hierbij past is ‘People helpt The people’ van Birdy en zeker als u even de vertaling ook nog opzoekt

 • 20 december 2014

  Wow dank voor u mooie woorden! Zeker weer wat van geleerd! Jammer dat ik nu in klas 2 zit, want anders kon weer naar de kerstviering van het Emelwerda wat vorig jaar echt GEWELDIG was!!!!! Waaraan ik meteen moest denken bij deze toespraken is het lied: ‘People helpt the people’ van Birdy. Een super mooi liedjes en zeker als u de vertaling opzoekt! Nogmaals bedankt voor die mooie woorden!

 • 20 december 2014

  *liedje sorry ik was weer te snel bezig met typen

Geef een reactie