The most wonderful time…?

Martin sprak in de aanloop naar kerst vorige week over ‘eenzaamheid’ en deze week over ‘loskomen van hebzucht (“my precious….”)’. Misschien dat deze toespraken je zullen inspireren voor je leven en zoektocht naar God. Deel ze gerust met anderen!

Eenzaamheid, hoort wie klopt daar

Hebzucht, delen is vermenigvuldigen

 

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

Comments
 • Ja Martin, door je dienst over delen te beluisteren zijn mijn ogen opengegaan. Ik leef van een uitkering en weet nu al dat k het met mijn pensioen niet ga redden. Dat maakt mij inderdaad angstig. Dank u dat ik door jou woorden een belofte voor mezelf heb gemaakt om daar niet meer om te piekeren maar om te bidden voor Die Here om te voorzien. Ik heb veel armoede gezien want ik heb 14 jaar in Zuid-Africa gewoond. Daar hadden we veel en daar heb ik Goddank veel gegeven want dat kon. Nu ben ik alleen en bedlegerig en kan dit echt niet meer. Je hebt mijn ogen geopend dat je ondanks alles toch God moet danken en dat ga ik nu meer doen. DANK U Martin voor je woorden!

  20 december 2014
 • nouk

  ongelofelijke mooie toespraken! Zeker er wat van geleerd! Een mooi liedje die hierbij past is ‘People helpt The people’ van Birdy en zeker als u even de vertaling ook nog opzoekt

  20 december 2014
 • Wow dank voor u mooie woorden! Zeker weer wat van geleerd! Jammer dat ik nu in klas 2 zit, want anders kon weer naar de kerstviering van het Emelwerda wat vorig jaar echt GEWELDIG was!!!!! Waaraan ik meteen moest denken bij deze toespraken is het lied: ‘People helpt the people’ van Birdy. Een super mooi liedjes en zeker als u de vertaling opzoekt! Nogmaals bedankt voor die mooie woorden!

  20 december 2014
 • *liedje sorry ik was weer te snel bezig met typen

  20 december 2014

Geef een reactie

You don't have permission to register