a

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vistraxiti rtssa periculiser ex, nihil lab teger enim nequm lutpatetendis in mei meis an pericula.

Instagram

Follow Us

Image Alt

Twee nieuwe albums dit jaar!

Twee nieuwe albums dit jaar!

Dit jaar mag ik jullie blij maken (dat hoop ik tenminste) met twee nieuwe albums. Beide albums zullen komend najaar verschijnen. Het eerste dat ik wil noemen is een speciaal kerst album!

Mijn eerste kerstalbum, samen met Elise Mannah
Samen met collega zangeres Elise Mannah ben ik deze zomer volop kerstliedjes aan het schrijven. In september gaan we de studio in en we hopen dat begin november het album leverbaar is… Naast de gloednieuwe kerstliedjes, nemen we ook een aantal van onze eigen favoriete kerstnummers op. En… we zijn bezig met een hele foute sky-radio-kerstmedley-in-letterlijke-vertaling… Je zult het wel meemaken. We gaan namelijk ook met dit programma touren. In onze PIEKFIJN kersttour.

Ik had een lied geschreven dat sommigen aan Stef Bos deed denken. Op zich geen verkeerde vergelijking… 😉 Het gaat over Jozef. Benieuwd?
Check hier


Een verzamelalbum

Ik ben al weer 13 jaar full-time ‘on the road’ als zanger en spreker. In die jaren heb ik tientallen liedjes uitgebracht op 8 albums. Vaak wordt me de vraag gesteld na afloop van een concert ‘welk album is het mooiste’. Tja, ik weet nooit wat ik daarop moet zeggen. Daarom hebben we gekozen om ruim 10 jaar na het verschijnen van mijn eerste album ONGEKEND nu met een drie-dubbel-cd te komen waarop alle meest gewaardeerde liedjes staan van de eerste 8 albums. Er komen 58 nummers op deze verzamelaar.

Ik hoop dat de nummers zo nog vele jaren verspreid, gehoord en verstaan zullen worden!

Vrienden krijgen album ‘gratis’ toegestuurd
Beide albums zullen ook als bedankje verstuurd worden aan alle vrienden van mijn werk. Dat zijn de mensen die mijn bediening met een bescheiden gift per maand (vanaf 3 euro) ondersteunen. Door hun bijdragen kan ik deze producten maken en mijn werk blijven doen! Ook interesse om ‘vriend’ te worden. Check hier.

 

 

Comments
  • Mariet
    29 juni 2016

    Wat een geweldig nieuws,Martin, ik zie uit naar de release van beide albums!
    Jij hebt een fantastische baan en ben dankbaar dat je het mag doen!
    Veel succes en zegen.Aan die verspreiding hoef je niet te twijfelen!

Geef een reactie