Bestel nu het nieuwe album!

Volg Martin Brand op social media. Laat je inspireren en blijf op de hoogte!

Follow Us

Instagram

Vader zijn, mannenwerk – Geweldige Film!

Vader zijn, mannenwerk – Geweldige Film!

Bijna iedereen die vader is of vader wil worden, wil een goede vader zijn. Betrouwbaar, aanwezig, betrokken en sterk. Een man uit één stuk waar je op kunt rekenen. De invloed van een vader op zijn kinderen (zowel zonen als dochters) is nauwelijks te overschatten en daarom is het vaderschap misschien wel één van je meest verantwoordelijke taken op aarde. Je kinderen zijn van onschatbare waarde voor jou en daarom is het de moeite waard om eens stil te staan bij de eretitel: ‘VADER’.

Daarom wil ik je uitdagen om een uurtje te nemen om deze speelfilm te kijken. Ga een bak koffie halen of iets anders en pak een lekkere stoel! Deze film zal je raken en inspireren! Ook vrouwen mogen kijken hoor… Maar vooral voor mannen aanbevolen! Aan het einde van de film nog een kort woord van Martin.

KIJK HIER

Comments
 • Thirsa
  14 augustus 2013

  Ik heb als vrouw deze film voor mannen gekeken, maar ik denk dat alle vrouwen hem moeten zien! Deze film heeft mij erg geraakt, Ik denk dat er nog vaak te makkelijk wordt gedacht over welke invulling ouders moeten geven in de levens van hun kinderen. Het heeft mij als moeder ook aan het denken gezet over mijn invulling in het leven van mijn dochter. Kortom een mooie film en ik ga hem zeker nog een keer helemaal bekijken!

 • Liane Slottje
  18 oktober 2013

  Deze film nog niet gezien…ga straks naar een Christelijke boekhandel en hopelijk verkopen ze hem daar….

 • Liane Slottje
  18 oktober 2013

  Aaaaaaaaaaaaaaaaah kom net tot de ontdekking dat ik hem hier kan kijken…..;-) zal het samen kijken met manlief dit weekend.

Geef een reactie