Vandaag 12 jaar geleden… Ons liedje

18 mei 2006 stond ik zenuwachtig op en met bonkend hart zong ik deze belofte voor Susanne. Vandaag zijn we 12 jaar getrouwd, twee kinderen mogen we samen liefhebben en helpen groot worden. We hebben veel doorstaan deze jaren. Er kwam aardig wat op ons pad. Tropenjaren in alle opzichten.

Ja, mentaal en ook fysiek was het niet allemaal even makkelijk. Ik kan niet anders zeggen. Maar wat is er ook ontzettend veel om dankbaar voor te zijn!

We’re still standing. Samen. Niet in de laatste plaats omdat Susanne me zo moedig in dit leven heeft gehouden die bewust ochtend in 2012.

We zien uit naar ons volgende seizoen samen. Van wortelen, soms worstelen en ook tortelen. 😉 Samen met onze twee lieverds.

 

Post tags:

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

Comments
 • Wilma

  Van harte gefeliciteerd met deze 12 wel heel bijzondere jaren. Met gids steun en kracht gaan het er zeker .nog veel meer worden !

  18 mei 2018
 • Barbera

  Van harte gefeliciteerd op deze voor jullie bijzondere dag; nog veel goede. gezonde, gelukkige & gezegende jaren samen, en met jullie prachtige kinderen!
  Fijne dag & hartelijke groet!

  19 mei 2018
 • Lianne van der Kooij

  Geweldig!!
  Gisteren al even geluisterd naar jullie prachtige trouwbelofte. Vandaag weer naar ‘Engel’. Blijft ook altijd een supergoed, mooi lied. Voor jullie zijn deze beide liederen onlosmakelijk verbonden met je leven. Wat een talenten om het op deze manier te kunnen en mogen weergeven. Om het zelf te verwerken en om weer door te mogen geven.
  Ik wens jullie voor de komende jaren veel liefde, blijdschap, vrede, geduld, vriendelijkheid, goedheid, trouw, tederheid en -waar nodig- de nodige zelfbeheersing in alles wat je denkt, zegt en doen zult (en zingt 😉) met boven dat alles Gods onmisbare zegen voor jullie en jullie gezin.
  Hopelijk hebben jullie een mooie dag genoten gisteren (én hopelijk volgen er nog véél meer!!)

  19 mei 2018
 • Jos schenzel

  Een beetje laat maar als nog mijn gelukwens voor je 12 jaar huwelijk.
  Gods zegen voor de komende jaren.

  Groet,
  Jos

  20 mei 2018

Geef een reactie

You don't have permission to register