Bestel nu het nieuwe album!

Volg Martin Brand op social media. Laat je inspireren en blijf op de hoogte!

Follow Us

Instagram

Bevriende Organisaties

Martin is freelancer en dus nergens ‘in dienst’. Tegelijkertijd is hij wel verbonden met een aantal organisaties en werkt hij met verschillende mensen nauw samen. Hieronder een opsomming van belangrijke organisaties en mensen in Martins werk en leven.

Zendingsbeweging Operatie Mobilisatie
In 2004 kwam Martin Brand in dienst van de internationale en interkerkelijke zendingsbeweging Operatie Mobilisatie. Ruim 5 jaar werkte hij full time met deze dynamische organisatie als spreker, zanger en schrijver en rekruteerde hij jongeren en volwassenen om mee te doen aan de zendingsreizen van OM wereldwijd.Martin: “Zonder mijn tijd in OM zou ik nu waarschijnlijk niet doen wat ik doe. Ik heb zoveel geleerd en zoveel ruimte en coaching gekregen om met mijn gaven en talenten deel uit te maken van een mooi team. De bevlogen mensen die ik heb ontmoet in verschillende landen hebben een blijvende impact op mijn leven. Ik ben daarom nog steeds betrokken bij het werk van OM als ambassadeur. Er zijn zo ontzettend veel mogelijkheden, dichtbij en ver weg, om iets te doen in Gods koninkrijk. OM wil je daarin aanmoedigen en helpen.”
GA NAAR DE WEBSITE

De Basis – kerk in Apeldoorn
Sinds 2008 spreekt Martin regelmatig in de Basis in Apeldoorn. Een eigentijdse kerk die zich richt op spirituele zoekers en in alles graag dicht bij mensen wil staan. Vanaf begin 2013 is Martin lid geworden van de Basis en, in samenwerking met voorganger Peter van der Weerd, verantwoordelijk voor het programma op de zondagen. Elke zondag zijn er twee diensten. Via de website, Podcast en een app voor Android en IOS, kijken en luisteren velen naar de toespraken. Martin spreekt en zingt, naast zijn werk in het land, 2 x per maand in de Basis.
GA NAAR DE WEBSITE

HQ Kunstschool – tussenjaar voor jong artistiek talent
Vanaf maart 2011 is Martin als artistiek leider  en een van de docenten op de HQ kunstschool. De plek voor jonge christenen met talent en de wil om te groeien. Zowel in hun kunstvak als in hun persoonlijke (geloofs)leven. We willen je op de kunst school meenemen in een rijk gevuld studiejaar. We helpen je om jouw kunsttalent te ontwikkelen en begeleiden je bij de oriëntatie op een vervolgopleiding. Misschien wel richting een conservatorium, een dansacademie, de toneelschool of kunstacademie. Ook ben je op de kunst school aan het goede adres als je meer wilt met jouw kunstdiscipline in de kerk of zending. Check de website. Je bent van harte welkom op onze open dagen en audities!
GA NAAR DE WEBSITE

Geef een reactie