Vier Maten Glimlach inspireert en verbindt

Vier Maten Glimlach zorgde in Hardenberg wederom voor een avond vol hartverwarmende momenten en een gulle lach! De mooiste Nederlandstalige liedjes aller tijden werden, al dan niet in een nieuw jasje, uitgevoerd voor het theaterpubliek dat steeds enthousiaster reageerde en volop meezong. 

Martin: “Het is zo leuk om te zien dat werkelijk iedereen geniet van Vier Maten Glimlach. Iedereen loopt na afloop van de voorstelling rond met een enorme glimlach. De koorleden, die een maand hebben toegewerkt naar het concert. Het publiek. Het personeel van het theater en ook wij als muzikanten en initiatiefnemers halen veel ontzettend veel plezier uit dit project.”

Spontaan en Speels
Nieuw is dat het publiek op een speelse wijze nog meer bij de voorstelling wordt betrokken door een vrolijk ‘kent u deze nog’ moment waarbij liedjes uit de categorie ‘fout van oud’ uit een grote koffer worden gegrabbeld en spontaan en onvoorbereid worden ingezet door muzikanten en publiek. De persoon die de meeste liedjes uit volle borst kan meezingen wint een grote prijs… In Hardenberg was dat Anton die in een finale ronde Annie versloeg. Sympathiek was het dat hij zijn prijs met haar deelde..

Naast vrolijke noten is er ook ruimte voor melancholie, ontroering en kwetsbare liedjes. Het lied ‘geen kind meer’ van Karin Bloemen zorgde voor een muisstille zaal. En het applaus na ‘Omarm Me’ en ‘Avond’ was dankbaar en gul.

Op dit moment zijn de voorbereidingen in volle gang voor het meezingconcert in de stadsgehoorzaal Kampen. Zaterdag 18 juni is het concert. Kaarten zijn hier te reserveren. Een groot koor zal de liedjes met overgave begeleiden onder leiding van Martin Brand, Henk Doest en een voltallige band. Daarnaast werkt zangeres Barbara Lok mee als gastsolist. Een aanrader voor een avond heerlijke saamhorigheid, vrolijkheid en prachtige liedjes!Vier Maten Glimlach-40

 

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

Comments
  • Charlotte Jansen

    Ik zou er zo graag een keer bij willen zijn, is er een agenda, waarin ik kan zien, wanneer jullie waar zijn?

    Mvg Charlotte Jansen

    3 juni 2016

Geef een reactie

You don't have permission to register