Bestel nu het nieuwe album!

Volg Martin Brand op social media. Laat je inspireren en blijf op de hoogte!

Follow Us

Instagram

“Vier Maten Glimlach” Veenendaal!

“Vier Maten Glimlach” Veenendaal!

In de theaterzaal van kunstschool Elevate kwamen gisteren bijna 100 mensen uit de regio van Veenendaal voor het eerst bij elkaar. Studenten van 18 jaar tot deelnemers die de 65 jaar al gepasseerd zijn. Allemaal deelnemers aan theaterproject ‘Vier Maten Glimlach’. Voor het eerst in Veenendaal.

Mensen kwamen afwachtend binnen met hun tekstboeken en keken tijdens een kop koffie wat om zich heen naar de vele andere zangers. Maar al snel ontstond een enthousiaste stemming toen we met elkaar gingen zingen. We hebben de eerste stukken ingestudeerd en genoten van deze vrolijke theaterliedjes. In de pauze werd er kennis gemaakt, zelfs eetafspraken gemaakt en was de prima sfeer duidelijk te proeven. Leuk! We zijn begonnen! Nog drie repetities…

Zaterdag 22 november zullen deze mensen stralen in een theaterconcert in ‘de Lampegiet’ in Veenendaal. In Vier Maten Glimlach komen de mooiste theaterliedjes voorbij. Een sfeervolle theateravond onder leiding van zanger Martin Brand en pianist Henk Doest met liedjes van o.a. Toon Hermans, Boudewijn de Groot, Stef Bos, Ramses Shaffy, Annie MG Schmidt, Herman van Veen. Met een enthousiast projectkoor, geweldige muzikanten en zangeres Barbara Lok.

Kaarten reserveren?

Comments
  • Mariet
    24 oktober 2014

    Veel plezier en succes samen,ik weet hoe leuk het is!

Geef een reactie