logo
Legimus intellegam ea est, tamquam appellantur nec ei. Dicant perfecto deserunt quo id, ea etiam impetus pri. Mel ne vidit laboramus definiebas, quo esse aeterno
4 Maten Glimlach Veenendaal & Leeuwarden – Martin Brand
fade
3232
post-template-default,single,single-post,postid-3232,single-format-standard,edgt-core-1.1.1,tribe-no-js,kolumn-ver-1.3.1,edgtf-smooth-scroll,edgtf-smooth-page-transitions,ajax,edgtf-theme-skin-light,edgtf-blog-installed,edgtf-header-standard,edgtf-fixed-on-scroll,edgtf-default-mobile-header,edgtf-sticky-up-mobile-header,edgtf-animate-drop-down,edgtf-search-covers-header,edgtf-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive,elementor-default

4 Maten Glimlach Veenendaal & Leeuwarden

IMG_7698Het theaterprogramma ‘Vier Maten Glimlach’ met de mooiste Nederlandstalige liedjes krijgt een vervolg. Na 4 succesvolle voorstellingen willen initiatiefnemers Martin Brand en Henk Doest ‘Vier Maten’ ook uitvoeren in andere regio’s. Vier Maten Glimlach heeft een hoofdrol voor een lokaal projectkoor. Te beginnen met projecten in Veenendaal, Leeuwarden en Hardenberg en Kampen waarvoor de inschrijving inmiddels is begonnen. Centraal staan ‘klassiekers’ van bijvoorbeeld Toon Hermans, Stef Bos, Herman van Veen, Annie MG Schmidt, Boudewijn de Groot en vele anderen. Een feest van herkenning of juist de ontdekking van iets nieuws…

Zangers uit de regio werken samen met professionals in deze muzikale theatervoorstelling. Het gelegenheidskoor werkt tijdens 4 sfeervolle repetities aan een mooi eindresultaat. Meedoen in Veenendaal of Hardenberg? Zie www.viermatenglimlach.com voor meer info en inschrijving.

Martin Brand

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

5 Comments
 • Jerinde Odink
  Beantwoorden 26 februari 2014 at 12:49

  Hallo Martin,

  Leuk dat jij en Henk dit jaar weer “Vier maten glimlach” willen uitvoeren in Hardenberg. Ik zag dat de repetitiedagen staan gepland op de donderdagavonden. Vorig jaar weet ik, dat er velen van mijn koor uit het dorp Lutten, met jullie meegedaan hebben en ontzettend plezier hebben gehad, alleen ben ik bang dat ze nu zullen afhaken ivm de repetitiedagen omdat deze tegelijk valt met onze repetitiedag van het koor. Daarbij is donderdagavond in Hardenberg, koopavond, en zullen er best veel mensen moeten werken. Ik ben bang dat er velen hierdoor af zullen haken.

  Ik wilde jullie dit gewoon even meegeven. Het is geheel aan jullie zelf wat je er mee doet.

  Ik hoop natuurlijk dat het weer een succes gaat worden, net als de vorige keer en dat het mij dit jaar wel lukt om eens te komen kijken. En wie weet, als mijn gezondheid het toelaat, eens mee te zingen.

  Warme groet, Jerinde Odink

  • Redactie
   Beantwoorden 26 februari 2014 at 13:01

   Bedankt voor je reactie Jerinde. Goed dat je meedenkt. We zullen dit meenemen. Mijn gedachte nu is dat op woensdag weer andere mensen hun ‘verplichtingen’ hebben… Als nu blijkt dat woensdag een betere repetitiedag is, zullen we zeker een ‘wissel’ overwegen… Gelukkig is het nog geen april 2015. 😉

 • Mariet
  Beantwoorden 26 februari 2014 at 21:11

  Hoi Martin en Henk,
  Ik heb me al opgegeven ook al is het nog ver weg,ik heb mijn telf.nrs. ingevuld,die zijn toch niet zichtbaar meer voor ‘andere mensen’?
  De woensdagavond als repetitie avond zou me ook heel goed uitkomen,was vorig jaar toch ook zo? Ook gezien bovenstaande opmerkingen?
  Hartelijke groet van Mariet

  • Redactie
   Beantwoorden 27 februari 2014 at 08:49

   Beste Mariet,
   We zagen je aanmelding al binnenkomen… Hadden eigenlijk ook niet anders verwacht… 😉 De repetitie moeten we nog even bekijken. We houden het eerst even op donderdag.

 • chrisferket
  Beantwoorden 27 februari 2014 at 10:32

  Ik woon in Belgie maar zou er wat voor geven om mee te werken aan dit theaterconcert. Al die liedjes zijn er uit mijn tienertijd.
  Ik wens julleog veel zingplezier en hoop dat concert ooit te kunnen bekijken. Misschien via YouTube?
  Proficiat aan Martin en Henk!!!

Geef een reactie

Follow us on Instagram